Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp gelegen aan de Ferdinand Bolstraat 43 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

Ferdinand Bolstraat 43 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp in Amsterdam

In Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat 43 bevindt zich Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp. Bij Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp?

Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp krijgt een beoordeling van 6.6/10 gebasseerd op 16 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Amsterdam De Pijp toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens