Hans Anders Opticien Amsterdam West Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam West

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam West kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam West gelegen aan de Kinkerstraat 283 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Amsterdam West

Kinkerstraat 283 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Amsterdam West in Amsterdam

In Amsterdam aan de Kinkerstraat 283 bevindt zich Hans Anders Opticien Amsterdam West. Bij Hans Anders Opticien Amsterdam West kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Amsterdam West een 5.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Amsterdam West

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Amsterdam West in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Amsterdam West nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

5.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Amsterdam West Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Amsterdam West?

Hans Anders Opticien Amsterdam West krijgt een beoordeling van 5.8/10 gebasseerd op 11 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Paar maanden geleden hier een bril uitgezocht en de meting gedaan. De meting (vermoedelijk) bedrijfsleidster ging niet echt van harte. Erg onvriendelijk, kil en haastig. Met de intentie 'je mag blij wezen dat we je helpen'. Tijdens t uitzoeken van een bril deed ik het mondkapje iets omlaag om te kijken of de bril mij stond. Mevrouw schreeuwde op een zeer nare toon vanuit haar kantoor dat ik mijn mondkapje op moest houden. Ah fijn paar weken later kon ik de bril ophalen. Wilde de bril afrekenen maar t kon niet cash. Moest de bril daar achterlaten. Paar weken later kreeg ik een telefoontje met de vraag wanneer ik mijn bril kon afhalen. Heb de dame telefonisch vertelt dat ze mijn betaling geweigerd hebben omdat het contant geld was. Nu inmiddels maanden verder kan ik ineens wel cash betalen 🤬 Ik heb inmiddels bij een andere opticien ook in de Kinkerstraat een andere bril aangemeten en gekocht. Daar ging t opmeten niet klantonvriendelijk en niet gehaast, en mocht ik tijdens t passen van de bril wel mijn mondkapje omlaag doen. Overigens was de meting die gedaan werd door andere opticien verschillend van die van Hans Anders. Ik raad Hans Anders aan iedereen af!! Voor mij noooooit meer!!!!!

Lees verder

1/5

Kim werkt helaas niet meer in dit filiaal. Voor veel klanten van dit filiaal een gemis! Ze werkt nu in Purmerend, dus voor de fans: op naar Purmerend! Voor de regiomanager: sjonge jonge wat een slechte zet voor filiaal Kinkerstraat! Ik wil Kim terug!

Lees verder

2/5

Net daar geweest, kom ik eraan moet ik gaan wachten van de meneer na een uur vraagt hij aan mij waarmee hij mij kan helpen vertel ik hem om de strekte te meten gaat hij zeggen dat hij het niet kan doen omdat hij bezig is en afspraken heeft. EEN UUR voor niks zitten wachten en dan nog zijn schouders optrekken. Ga er niet meer heen voel me echt niet comfortabel. Ook het feit dat er maar een mens werkt de hele dag schiet niet op. Laat me maar weten wanneer die oude gast weg is.

Lees verder

1/5

Helaas, weer de neuspad verloren binnen 2 weken van de bril van mijn zoon. Dit keer kon de Polette medewerker ons niet meer helpen, model bril /neuspads niet op voorraad. Neemt u maar contact op met klantenservice... nou voor een neuspad geen zin meer in... Naar Hans Anders gelopen aan de overkant (waar ik mijn bril altijd koop), daar hebben ze de bril gelijk gerepareerd, in één minuut :-). Dus geen goede service van Polette, wel van Hans Anders. Bedankt Hans!

Lees verder

5/5

Prima brilletjes

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Amsterdam West?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Amsterdam West, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Amsterdam West nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Amsterdam West toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens