Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt map

Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt

6.4 · 17 recensies

Kinkerstraat 283, Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt
Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt
Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt
Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Kinkerstraat 283 in het gebied 'Borgerbuurt' in Amsterdam ligt Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 17 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Amsterdam Kinkerbuurt accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Borgerbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

petra hunsche
Google Maps Logo

Uitstekende service bij het aanmeten van een leesbril en ook nog het geluk van een mooie aanbieding. Een fijne zaak met de goede Amsterdamse sfeer: open en met humor. Leuk personeel!

petra hunsche 1 maand geleden
Siu kee Fung
Google Maps Logo

Verschrikkelijke zaak met steeds wisselend personeel. Mijn partner heeft een verkeerde bril aangemeten gekregen die niet paste bij wat zij nodig had. Daarna pas via een oogarts een beter recept gekregen maar kon wel de volledige prijs met een minimale korting alsnog afrekenen. Alle advertenties met een volledige prijs zijn misleidend, je bent alsnog tussen de 200 en 300 euro kwijt voor een bril waar je niks aan hebt. Ik raad iedereen af nog naar deze winkel te gaan. Er zitten genoeg andere opticiens in de kinkerstraat waar je net zoveel kwijt bent. Wat mij betreft mag deze zaak op de fles!

Siu kee Fung 2 maanden geleden
Eva
Google Maps Logo

Eindelijk kan ik weer zien 😍 Super goed geholpen!!

Eva 4 maanden geleden
Sonja Bergman
Google Maps Logo

Ik kom daar om de twee jaar om mijn ogen te testen en voor een nieuwe bril mijn man ook als er iets is met de bril word het meteen verholpen .

Sonja Bergman 5 maanden geleden
Marius Bakker
Google Maps Logo

Oogmeting werd door een vakkundige medewerkster gedaan die hier ruim de tijd voor nam en goed naar mijn wensen luisterde. Samen met haar een nieuw montuur uitgezocht en de bril werd supersnel binnen een week al geleverd. Een tevreden klant dus.

Marius Bakker 6 maanden geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Borgerbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien Beverwijk
Hans Anders Opticien Mijdrecht
Hans Anders Opticien Alphen aan den Rijn
Hans Anders Opticien Leiden
Hans Anders Opticien Naaldwijk
Hans Anders Opticiens Papendrecht
Hans Anders Opticien Roden
Hans Anders Opticien Ermelo
Hans Anders Opticien Utrecht Leidse Rijn
Hans Anders Opticien Rotterdam Hoogvliet
Hans Anders Opticien Rotterdam Zuidplein
Hans Anders Opticien Vlaardingen
Hans Anders Opticien Dronten
Hans Anders Opticien Geldermalsen
Hans Anders Opticien Blerick
Hans Anders Opticien Helmond
Hans Anders Opticien Houten
Hans Anders Opticien Rotterdam Zuidplein
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.