Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost map

Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost

6.8 · 37 recensies

Bijlmerplein 723, Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost
Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost
Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost
Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Bijlmerplein 723 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 37 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Amsterdam Zuidoost accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 19 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Renzo van Horssen
Google Maps Logo

Zojuist langs geweest omdat mijn montuur gebroken was. Super vriendelijke mensen die mij snel hielpen en met een super goede oplossing kwamen. Met een glimlach weer de winkel uit gelopen!

Renzo van Horssen 2 maanden geleden
frederik visser
Google Maps Logo

Ik ben keurig geholpen. Een 9.😎

frederik visser 2 maanden geleden
R.P. Veltkamp
Google Maps Logo

Twee jaar voor en een bril waardoor ik goed kan zien en nog steeds niets! Ik ga naar een andere opticien. Onvriendelijk personeel!

R.P. Veltkamp 7 maanden geleden
I Almaleh
Google Maps Logo

Een droge persoon en onvriendelijk , probeert alleen dure producten te verkopen zonder goede advies.

I Almaleh 1 jaar geleden
Jim Janssen
Google Maps Logo

Sta ik als eerste in de rij... Staat er een werknemer met een klant in de deur opening te praten waardoor ik niet naar binnen kan. Hij ziet me, en trouwens 2 andere werknemers, die met hun armen over elkaar staan, ook. Niemand die denkt.... Laat ik nu even met de klant verder in de winkel gaan staan zodat ik er in kan. Winkel is groot genoeg voor 2 klanten tegelijk minimaal. Ook niet dat een van de andere werknemers dit even tegen zijn collega zegt die in de deur opening staat of tegen mij zegt of gebaar maakt dat ze er zo aankomen. Gemiste kans en was eerste keer dat ik eens dacht... Laat ik eens hans anders proberen Terwijl pearl mijn vaste opticien is. Maar hele lange rij stond.. Ik begrijp nu waarom pearl zo'n lange rij had en hans anders niet.... Gewoon dus weer voortaan naar pearl.... Ieder geval nooit meer naar hans anders

Jim Janssen 1 jaar geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien Haren
Hans Anders Opticien Zwolle
Hans Anders Opticien Woerden
Hans Anders Opticien Pijnacker
Hans Anders Opticien Rotterdam Hoogstraat
Hans Anders Opticien Schoonhoven
Hans Anders Opticien en Audicien Burgum
Hans Anders Opticien Leeuwarden Centrum
Hans Anders Opticien Zwolle Centrum
Hans Anders Opticien IJsselstein
Hans Anders Opticien Hendrik-Ido-Ambacht
Hans Anders Opticien Katwijk
Hans Anders Opticien Klazienaveen
Hans Anders Opticien Hoogezand
Hans Anders Opticien Haren
Hans Anders Opticien Tilburg
Hans Anders Opticien Vlissingen
Hans Anders Opticien Den Haag Winkelcentrum Mariahoeve
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.