Hans Anders Opticien Beverwijk Beverwijk

Hans Anders Opticien Beverwijk

Bij Hans Anders Opticien Beverwijk kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Beverwijk gelegen aan de Breestraat 128 in Beverwijk kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Beverwijk

Breestraat 128 in Beverwijk

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Beverwijk in Beverwijk

In Beverwijk aan de Breestraat 128 bevindt zich Hans Anders Opticien Beverwijk. Bij Hans Anders Opticien Beverwijk kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Beverwijk een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Beverwijk

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Beverwijk in Beverwijk raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Beverwijk nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Beverwijk

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Beverwijk?

Hans Anders Opticien Beverwijk krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 44 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Nieuwe bril, een open wereld. Goed geholpen, Eerst virtueel een bril uitgezocht, maar geslaagd in de winkel. Super, en klantvriendelijk

Lees verder

5/5

Beverwijk prima medewerkers zo ook in IJmuiden. Ik heb alleen een probleem. Heb 2 nieuwe brillen gekocht en na diverse bezoeken in IJmuiden op advies van de helpdesk van Hans Anders naar Beverwijk te gaan. Hier staat Annette super hulp maar helaas ga vandaag maar weer heen brillen zitten niet. Vandaag voor de 5e maal naar Beverwijk en daarvoor dus diverse mallen naar IJmuiden. Maar we blijven volhouden ooit moet het goed komen. Alhoewel ik het wel een beetje zat wordt. Maar de mensen in de winkels blijven behulpzaam.

Lees verder

3/5

Prima geholpen bij het uitzoeken van een bril door deskundig en vriendelijk personeel.

Lees verder

5/5

Service hans anders is super goed, had vario bril in dec gekocht na paar weken kon ik wel goed lezen maar niet goed kijken, heen geweest kreeg mededeling dat bril nog wennen moest, daarna op vakantie gegaan, van fiets gevallen 8 weken arm niet kunnen gebruiken daarna meteen rugoperatie gehad, dus was juni/juli voordat ik me weer kon melden dat ik niet goed kon kijken in de verte, nieuwe meting gehad, de eerste ging niet goed de 2e meting wel daarna nieuwe vario bril, yes nu goed lezen en kijken in de verte, geen dubbele verkeersborden meer, bedankt hans anders beverwijk, 1 kanttekening, niet alle dames daar even vriendelijk helaas, maar service is prima. En dat voor een actiebril van 39€. Zal jullie zeker aanbevelen en kom terug, want betaalde voorheen dikke 200 voor dezelfde bril met veel dikkere glazen bij de specksavers,ondanks extra dunnere glazen.

Lees verder

4/5

Werdt er goed geholpen

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Beverwijk?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Beverwijk, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Beverwijk

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Beverwijk nog meer in of rondom Beverwijk kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Beverwijk.

Parfumerie Douglas Beverwijk Verzorging

Parfumerie Douglas

Breestraat 70-72

HEMA Beverwijk Warenhuis

HEMA

Breestraat 84

ICI PARIS XL Beverwijk Verzorging

ICI PARIS XL

Breestraat 47

Blokker Beverwijk Beverwijk Woonwinkel

Blokker Beverwijk

Beverhof 20

C&A Beverwijk Mode

C&A

Breestraat 53

Kruidvat Beverwijk Drogisterij

Kruidvat

Breestraat 73-75

Bakker Bart Beverwijk Bakker

Bakker Bart

Beverhof 38

Bristol Beverwijk Beverwijk Mode

Bristol Beverwijk

Beverhof 12

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Beverwijk toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens