Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel

Hans Anders Opticien Bovenkarspel

Bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel gelegen aan de De Middend 46 in Bovenkarspel kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Bovenkarspel is één van de 6 locaties in Bovenkarspel op CardMapr.

Hans Anders Opticien Bovenkarspel

De Middend 46 in Bovenkarspel

Hans Anders Logo

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel in Bovenkarspel

In Bovenkarspel aan de De Middend 46 bevindt zich Hans Anders Opticien Bovenkarspel. Bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Hans Anders Opticien Bovenkarspel een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Bovenkarspel

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Routebeschrijving
Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel
Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel
Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel

Reviews

Wat zeggen anderen over Hans Anders Opticien Bovenkarspel?

Hans Anders Opticien Bovenkarspel wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 70 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vanmiddag wilde mijn vrouw een nieuwe zonnebril kopen bij Hans Anders in Bovenkarspel. Ook wilde zij haar ogen laten meten. Na binnenkomst kregen wij van de medewerkster eerst een les in de coronaregels. Net als op de basisschool in 1950. De pukkel met zwarte haartje en het rietje ontbrak nog bij deze medewerkster. Haar ogen doormeten kon niet, want zij had geen afspraak gemaakt. Er was verder helemaal geen klant in de winkel. Van achter de toonbank werden wij gewezen op de zuil met zonnebrillen. Mijn vrouw mocht brillen passen, maar zo weinig mogelijk! Anders moest de medewerkster van Hans Anders al de zonnebrillen die mijn vrouw in haar hand had gehad schoonmaken!!!! Ook moest mijn vrouw een mondmasker voor. Dat is makkelijk passen! Een zonnebril passen op je neus als daar een mondmasker op zit. De medewerkster is niet achter de toonbank vandaan geweest. Wij waren hier heel snel klaar en zijn de deur uitgelopen. Bij de concurrent Eye Wish werden wij prima geholpen door een vriendelijke medewerkster. Zij had geen moeite op de vastgepakte brillen in een spoelbakje te leggen. Hans Anders die ziet ons niet meer. Wij gaan voortaan wel naar een ANDERE winkel. Beste Fabienne, Bedankt voor de reactie. Je vraagt ons om een geboortedatum, telefoonnummer en emailadres te zenden naar de klantenservice. Daarna wil je de klacht in behandeling nemen. Vreemd hoor, als ik zo'n review zou lezen, zou ik eerst een kijken wie er zaterdagmiddag aan het werk was. Waarom moet ik mijn privé gegevens doorgeven. Ik ben geen klant van Hans Anders en ga nooit een klant worden ook. In de winkel werd ik klant onvriendelijk behandeld en vragen naar privé gegevens om een klacht in behandeling te nemen, vind ik ook ongepast. Succes met jullie winkels

Lees verder

1/5

Wilde ook eens een andere opticien de kans geven. Afspraak om 15.00 gemaakt, maar blijkbaar meerdere mensen. Er stonden enkele medewerkers onbenullig te heen-en-weren. Ik ben naar mijn oude vertrouwde opticien gegaan. (Geen afspraak, kon direct geholpen worden)

Lees verder

1/5

Een té agressieve manier van verkopen. Als je niet oplet heb je al wat gekocht. Als je aangeeft dat je met bepaalde dingen een probleem hebt, dan wordt dat gebagatelliseerd op een vervelende manier, om maar tot een verkoop te komen..

Lees verder

1/5

Je wordt er goed geholpen en ze nemen de tijd voor

Lees verder

5/5

Goed geholpen geduldig behulpzaam.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Bovenkarspel

Benieuwd naar andere locaties in Bovenkarspel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Bovenkarspel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Bovenkarspel
SPAR Schrama Bovenkarspel Supermarkt

SPAR Schrama

Boerhaaveplein 7

Bristol Bovenkarspel Bovenkarspel Mode

Bristol Bovenkarspel

Middenweg 2A

HEMA Bovenkarspel Warenhuis

HEMA

Middenweg 2b

ALDI Bovenkarspel Supermarkt

ALDI

De Middend 70b

Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel Opticien
Kruidvat Bovenkarspel Drogisterij

Kruidvat

De Middend 30-32

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Hans Anders nog meer locaties. Naast Hans Anders Opticien Bovenkarspel in Bovenkarspel kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Hans Anders locaties