Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel

Hans Anders Opticien Bovenkarspel

Bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel gelegen aan de De Middend 46 in Bovenkarspel kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Bovenkarspel is één van de 8 locaties in Bovenkarspel op CardMapr.

Hans Anders Opticien Bovenkarspel

De Middend 46 in Bovenkarspel

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel in Bovenkarspel

In Bovenkarspel aan de De Middend 46 bevindt zich Hans Anders Opticien Bovenkarspel. Bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Bovenkarspel een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Bovenkarspel

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Bovenkarspel in Bovenkarspel raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Bovenkarspel nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Bovenkarspel

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel
Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel
Hans Anders Opticien Bovenkarspel Bovenkarspel

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Bovenkarspel?

Hans Anders Opticien Bovenkarspel krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 72 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vanmiddag wilde mijn vrouw een nieuwe zonnebril kopen bij Hans Anders in Bovenkarspel. Ook wilde zij haar ogen laten meten. Na binnenkomst kregen wij van de medewerkster eerst een les in de coronaregels. Net als op de basisschool in 1950. De pukkel met zwarte haartje en het rietje ontbrak nog bij deze medewerkster. Haar ogen doormeten kon niet, want zij had geen afspraak gemaakt. Er was verder helemaal geen klant in de winkel. Van achter de toonbank werden wij gewezen op de zuil met zonnebrillen. Mijn vrouw mocht brillen passen, maar zo weinig mogelijk! Anders moest de medewerkster van Hans Anders al de zonnebrillen die mijn vrouw in haar hand had gehad schoonmaken!!!! Ook moest mijn vrouw een mondmasker voor. Dat is makkelijk passen! Een zonnebril passen op je neus als daar een mondmasker op zit. De medewerkster is niet achter de toonbank vandaan geweest. Wij waren hier heel snel klaar en zijn de deur uitgelopen. Bij de concurrent Eye Wish werden wij prima geholpen door een vriendelijke medewerkster. Zij had geen moeite op de vastgepakte brillen in een spoelbakje te leggen. Hans Anders die ziet ons niet meer. Wij gaan voortaan wel naar een ANDERE winkel. Beste Fabienne, Bedankt voor de reactie. Je vraagt ons om een geboortedatum, telefoonnummer en emailadres te zenden naar de klantenservice. Daarna wil je de klacht in behandeling nemen. Vreemd hoor, als ik zo'n review zou lezen, zou ik eerst een kijken wie er zaterdagmiddag aan het werk was. Waarom moet ik mijn privé gegevens doorgeven. Ik ben geen klant van Hans Anders en ga nooit een klant worden ook. In de winkel werd ik klant onvriendelijk behandeld en vragen naar privé gegevens om een klacht in behandeling te nemen, vind ik ook ongepast. Succes met jullie winkels

Lees verder

1/5

Wilde ook eens een andere opticien de kans geven. Afspraak om 15.00 gemaakt, maar blijkbaar meerdere mensen. Er stonden enkele medewerkers onbenullig te heen-en-weren. Ik ben naar mijn oude vertrouwde opticien gegaan. (Geen afspraak, kon direct geholpen worden)

Lees verder

1/5

Goede service en klant vriendelijk

Lees verder

5/5

Een té agressieve manier van verkopen. Als je niet oplet heb je al wat gekocht. Als je aangeeft dat je met bepaalde dingen een probleem hebt, dan wordt dat gebagatelliseerd op een vervelende manier, om maar tot een verkoop te komen..

Lees verder

1/5

Je wordt er goed geholpen en ze nemen de tijd voor

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Bovenkarspel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Bovenkarspel

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Bovenkarspel nog meer in of rondom Bovenkarspel kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bovenkarspel.

ALDI Bovenkarspel Supermarkt

ALDI

De Middend 70b

HEMA Bovenkarspel Warenhuis

HEMA

Middenweg 2b

Tango Enkhuizen Enkhuizen Tankstation

Tango Enkhuizen

De Dolfijn 25

Blokker Bovenkarspel Bovenkarspel Woonwinkel

Blokker Bovenkarspel

De Middend 20

DekaMarkt Grootebroek Supermarkt

DekaMarkt

Inlaat 61

DekaMarkt Lutjebroek Supermarkt

DekaMarkt

Fresialaan 7

Kruidvat Bovenkarspel Drogisterij

Kruidvat

De Middend 30-32

SPAR Schrama Bovenkarspel Supermarkt

SPAR Schrama

Boerhaaveplein 7

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Bovenkarspel toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens