Hans Anders Opticien Bussum Bussum

Hans Anders Opticien Bussum

Bij Hans Anders Opticien Bussum kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Bussum gelegen aan de Veerstraat 16 in Bussum kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Bussum

Veerstraat 16 in Bussum

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Bussum in Bussum

In Bussum aan de Veerstraat 16 bevindt zich Hans Anders Opticien Bussum. Bij Hans Anders Opticien Bussum kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Bussum een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Bussum

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Bussum in Bussum raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Bussum nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Bussum

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Bussum?

Hans Anders Opticien Bussum krijgt een beoordeling van 7/10 gebasseerd op 11 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het is een goede winkel met vriendelijk personeel, het ding is alleen de wachttijden. Wanneer je belt sta je wel een half uur te wachten en in de winkel zelf staat er maar 1 iemand terwijl er een wachtrij van 4 mensen is.

Lees verder

3/5

Bij een filiaal in Arnhem bril uitgezocht, bij HA Bussum een oogmeetafspraak gemaakt. De bril zou rond 10 januari klaar zijn en ik zou bericht krijgen. Op maandag 28 nog niks gehoord, dus ik ga maar eens bellen naar het filiaal. 2x gebeld, er wordt niet opgenomen en je wordt verwezen naar de website. Een dag later weer een paar keer tevergeefs gebeld. Geen gehoor. Er blijkt ook een algemeen nummer voor klantenservice te zijn. Na een kwartier ga ik van 3 wachtenden voor me naar 2 wachtenden voor me. Maar eerlijk is eerlijk: 39 euro voor een bril met glazen is niet duur. her moet ergens vandaag komen.

Lees verder

1/5

Erg goed en vriendelijk personeel !! . En ze namen de tijd voor je .

Lees verder

5/5

Hans Anders? Anders is een understatement. Allereerst ontbrak mijn favoriete Versace montuur aan het pauperige assortiment. Toen ik dit kenbaar maakte aan de arbeider die mij ten dienst zou moeten staan, weigerde hij enige compassie te tonen. Als alternatief wist hij mij slechts een aantal schrale monturen aan te bieden waar zelfs een blinde agrariër zijn neus nog voor op zou halen. Zonder schroom drong hij mijn persoonlijke ruimte binnen om vervolgens een montuur op mijn gezicht te forceren. Wanneer ik op het punt stond mijn girale possessies te muteren bleek het bedrag te laag te zijn om van mijn American Express af te schrijven, waardoor ik geforceerd was om papieren valuta achter te laten. Voor ik het pand kon verlaten, had de arbeider het lef mij te vertellen hoe ik de bril schoon trachtte te houden. Alsof ik deze meer dan eens zal gebruiken! Wel lekker goedkoop.

Lees verder

2/5

Hans Anders is een goede winkel. Bij dit filiaal werkt echter maar één persoon op dit moment, wat betekent dat snel geholpen worden er niet bij is. Dat is begrijpelijk als je komt voor een oogmeting en dergelijke, maar wanneer je een simpel item wilt kopen erg irritant.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Bussum?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Bussum, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Bussum nog meer in of rondom Bussum kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bussum.

Rituals Bussum Verzorging

Rituals

Nassaulaan 28

Parfumerie Douglas Bussum Verzorging

Parfumerie Douglas

Nassaulaan 27

Pearle Opticiens Bussum Bussum Opticien
ICI PARIS XL Bussum Verzorging

ICI PARIS XL

Havenstraat 114

Blokker Bussum Bussum Woonwinkel

Blokker Bussum

Nassaulaan 7

Trekpleister Bussum Drogisterij

Trekpleister

Veerstraat 17

Kruidvat Bussum Drogisterij

Kruidvat

Nassaulaan 34

Bakker Bart Bussum Bakker

Bakker Bart

Nassaulaan 17

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Bussum toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens