Happy Italy Amsterdam map

Happy Italy Amsterdam

7.4 · 2147 recensies

Zuidelijke Wandelweg 78, Amsterdam

Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Amsterdam Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Amsterdam Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Amsterdam

Over Happy Italy

Bij Happy Italy Amsterdam kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Aan de Zuidelijke Wandelweg 78 in het gebied 'Kop Zuidas' in Amsterdam ligt Happy Italy Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.147 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Happy Italy Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zuidas hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Senna Romee
Google Maps Logo

Waar moet ik beginnen, het begon allemaal met het carpaccio voorgerecht wat aankwam met 3 kleine gebaksvorkjes, niet eens een mes erbij wat het dus moeilijk maakten om te eten. De geserveerde pasta smaakte als of het overgekookt was waardoor je dus een soort van snotterige/ te zachte pasta krijgt. Niet te eten.. Verder wilden we nog een desert bestellen, nadat we besteld hadden was er na een halfuur nog niks naar onze tafel gekomen uiteindelijk aangegeven en het bleek vergeten te zijn.. Verder liepen er zilvervisjes over de vloer, en super veel spinnen over de muur. Besloten om hier niet meer terug heen te gaan.

Senna Romee 1 maand geleden
Martijn bt
Google Maps Logo

Kom net terug van een etentje met 9 man bij de "happy italy". Bij binnenkomst leek niemand echt heel "happy". Meneer met glad naar achter gekamde haartjes straalde non-verbale irritatie uit want we waren 20 min te vroeg, terwijl t restaurant voor 75% leeg was. Nadat hij 2 tafels tegen elkaar aan had geschoven voor ons namen we plaats en wilde we onze tafel wat rechter schuiven, waarbij we tot onze ontdekking onder de tafel een HAND VOL KAUWGOM aan troffen.... ff serieus.... deze tent heeft de hygiëne van een middelbare school. Wc was ook enorm vies. Heb opzich wel redelijk gegeten maar daar is t ook wel mee gezegt.

Martijn bt 2 maanden geleden
Hendrik R. Van Den Heuvel
Google Maps Logo

Het eten was lekker maar boy oh boy: er moet echt even een hospitality cursus gegeven worden hoor! Dit is niet goed. Wees het visite kaartje van het restaurant; glimlach, geef een warm welkom, smeyes !! Zo hark je de tip binnen! Niet met een ghetto attitude. Zaten op het terras: toen ik binnenkwam werd ik wel door een binnenmedewerkster “gezien” omdat ze achterin haar collega te kennen gaf: maar waarom geen vrolijk “goedemiddag meneer” naar de gast met een glimlach of knikje. Echt gemiste kans.

Hendrik R. Van Den Heuvel 11 maanden geleden
Ricardo van Tongeren
Google Maps Logo

Helaas geen happy in Haarlem. Maar dat weerhoudt mij niet om even naar Happy in Amsterdam te rijden. Het eten is altijd op tijd klaar waardoor je prima even snel kan parkeren op de 15 min parkeerplek. Omdat het dicht bij de snelweg is ben en je voor je het weet terug in Haarlem met nog heerlijk warme pasta omdat ze het goed in mooie bakjes verpakken. Het eten is ook fantastisch, ik rij een paar keer per maand heen en weer en heb dat er graag voor over. Nog fantastischer zou zijn een happy Italy in Haarlem.

Ricardo van Tongeren 1 jaar geleden
Dennis Koekoek
Google Maps Logo

Vandaag pasta besteld, was niet te eten. Champignons waren niet lekker, pastasaus was smakeloos, kip was helemaal niet om te vreten. En nu als klap op de vuurpijl zwaar aan de diarree met z'n tweeën terwijl we dat normaal nooit hebben zelfs niet als ik pittig eten bestel ergens. Ik zou adviseren hier nooit te eten of hier eten te bestellen. Verder ook nog zwaar aan de prijs voor een pasta, je betaalt meer als een euro per topping waar je vervolgens bijna niks van krijgt. Hygiëne is dus op bepaald vlak niet oke, ik ga hier ook verdere melding van maken bij het NWVA. Toevoeging: heeft u een zelfde soort ervaring doe dan ook melding bij het NWVA, ik zelf weet dat er iets niet klopt alleen NWVA heeft aan mij terug gekoppeld dat ze bij meerdere meldingen een onderzoek gaan starten.

Dennis Koekoek 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #c70000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a00000 !important; }
Happy Italy

Alle Happy Italy restaurants

Bij Happy Italy kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Benieuwd naar andere Happy Italy restaurants in Nederland? Happy Italy heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Kop Zuidas) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Happy Italy lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Happy Italy restaurants
Happy Italy Alkmaar
Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Enschede
Happy Italy Kerkrade
Happy Italy Rotterdam Binnenrotte
Happy Italy Tilburg
Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Eindhoven
Happy Italy Enschede
Happy Italy Rotterdam To Go
Happy Italy Schiedam
Happy Italy Tilburg
Happy Italy Arnhem
Happy Italy Groningen
Happy Italy Kerkrade
Happy Italy Rotterdam Binnenrotte
Happy Italy Rotterdam Zuid
Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.