Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch

Happy Italy Den Bosch

Bij Happy Italy Den Bosch gelegen aan de Bordeslaan 500 in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Happy Italy Den Bosch is één van de 6 locaties in 's-Hertogenbosch op CardMapr.

Happy Italy Den Bosch

Bordeslaan 500 in 's-Hertogenbosch

Happy Italy Logo

Betalen met creditcards bij Happy Italy Den Bosch in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch aan de Bordeslaan 500 bevindt zich Happy Italy Den Bosch. Bij Happy Italy Den Bosch kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Happy Italy Den Bosch een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Happy Italy Den Bosch

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Happy Italy Den Bosch. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

's-Hertogenbosch

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 744 0157
Routebeschrijving
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch

Recensies

Wat zeggen anderen over Happy Italy Den Bosch?

Happy Italy Den Bosch wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2175 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goedkoop Kwaliteit was matig. Pizza was redelijk slap en sompig, maar smaakte wel oke. Voor de lage prijs en grote porties die ze ervoor vragen mag je eigenlijk niet klagen. --- Iets meer dan een jaar na mijn vorige bezoek terug gekeerd. Dit maal twee van de pasta's geprobeerd. Moesten zeer lang wachten tot we geserveerd werden. Bestelde frisdranken werden geleverd met een warm glas met 1 ijsklontje. Hier bleef niet snel iets van over. De pasta carbonara die werd we hadden besteld bevatte zeer weinig spek. De spek die aanwezig was was niet volledig gebakken. Qua smaak was deze pasta ook veelste zout. Tweede pasta was een met champignons en kip. Op het menu stond er niet bij dat deze knoflook zou bevatten. Bij het serveren daarintegen een overheersende knoflook smaak. Smaak van zowel de champignons als de kip werd verborgen onder alle knoflook smaak. In tegenstelling tot de carbonara was deze pasta ook erg flauw. Bedienend personeel dat op het moment aanwezig was liep er redelijk ongeintereseerd bij rond.

Lees verder

2/5

Goede pizza's en pasta's voor een betaalbare prijs. Vandaag een grote bestelling afgehaald en deze was mooi op tijd klaar. Toen ik alles in de auto had geladen, kwam de bediende naar buiten en gaf aan dat hij mogelijk de verkeerde pizza's mee had gegeven. Dit bleek zo te zijn, maar werd snel opgelost. Helaas wel weinig parkeergelegenheid voor het snel afhalen van eten. Aan de andere kant van de straat zijn parkeerplaatsen voor betaald parkeren. Als je dat niet doet kan je pizza zomaar 95 euro extra kosten....

Lees verder

4/5

Walgelijke ervaring met dit restaurant. Voor 25 euro en 1,5 uur wachten krijg je gebakken carpaccio en een koude pizza. Geld terugkrijgen blijkt nog niet zo simpel, dit gaat een staartje krijgen! Wees gewaarschuwd mensen, hier niet bestellen!!!

Lees verder

1/5

Het eten is erg lekker maar de rest is niet eens 1 ster waardig. Kan verbeterd worden met gewoon goed personeel inhuren. Wij zeiden steeds sorry voor alles wat niet onze fout was en de bediening zei niks terug, liepen gewoon weg. Het was binnen niet druk, maar niemand droeg mondkapjes en er waren geen looproutes. Buiten stond een hele rij wachtende geïrriteerde mensen. Binnen zaten veel mensen te wachten tot ze mochten bestellen. Het was niet duidelijk of je via de QR code moest bestellen of persoonlijk, want er was geen uitleg. Ik zal hier nooit meer terug komen. Ik ben in andere filialen zoals Rotterdam & Eindhoven geweest en daar was de bediening super enthousiast en klantvriendelijk. Den Bosch leek net een mc Donalds. Lange uitleg van onze ervaring: We hadden gereserveerd, stonden 10/15 minuten te wachten bij de ingang voordat iemand ons maar ook aankeek. Blijkbaar stonden we 2 meter van de plek waar we moesten staan, maar daar stond alleen een bordje "take away," dus hoe moeten wij dat weten.... We gebruikten een kortingscoupon. Hadden dat aangegeven in de reservering en toen we drinken bestelden: ik liet de coupon zien en hij zei "Ja is goed." Toen kregen we het verkeerde drinken, maar zeiden we maar niks van. Daarna bestelden we 2 pizza's (zoals op de coupon). Kwam hij later terug dat we (nog een keer??) hadden moeten zeggen dat we de coupon wilde gebruiken bij het bestellen van de pizzas. Nu had hij het verkeerd in het systeem gezet. Wij zeiden sorry en hij liep weg zonder iets te zeggen. We kregen onze pizza's van een andere man...(hij zei ook niks) wel super lekker dus jammer dat de bediening zo slecht was. Toen gingen we betalen stond de verkeerde prijs op de bon. Niet de korting van de coupon, dus wij zeiden dat tegen de 2e ober. Hij zei alleen "Heb je dat wel tegen mijn collega gezegd?" Toen zeiden we "ja hebben we gezegd, sorry hoor" en liep hij weg zonder iets te zeggen. Betalen en wegwezen, geen "fijne avond" of iets.

Lees verder

2/5

Prut... en we zijn niet eens binnen geweest. In het kader van corona kun je nu wél reserveren. Ze doen er alleen niets mee. We waren 20 min te vroeg en moesten ondanks onze reservering in de rij aansluiten. Reserveringen zouden voorrang hebben. Zonder overdrijven 10 groepen voor ons (1,5 meter, anyone?). Maar tegen de reserveringstijd stonden we nog nagenoeg op dezelfde plaats. Iedereen voor ons mocht naar binnen. Niks geen voorrang dus. Geen zak opgeschoten, koud en hongerig zijn we (30 minuten nadat we zijn aangesloten in de rij) maar vertrokken naar een plekje in de buurt, waar we wél lekker hebben gegeten.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Happy Italy Den Bosch?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Happy Italy Den Bosch, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in 's-Hertogenbosch

Benieuwd naar andere locaties in 's-Hertogenbosch waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In 's-Hertogenbosch zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in 's-Hertogenbosch
Starbucks 's-Hertogenbosch Overig

Starbucks

Stationsplein 151

HEMA 's-Hertogenbosch Warenhuis

HEMA

Stationsplein 163

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

Visstraat 54

Hotel The Stamp 's-Hertogenbosch Restaurant

Hotel The Stamp

Karrenstraat 77

Poké Perfect 's-Hertogenbosch Restaurant

Poké Perfect

Minderbroedersstraat 20

Andere Happy Italy restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Happy Italy nog meer locaties. Naast Happy Italy Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Happy Italy locaties
Happy Italy Alkmaar Alkmaar Restaurant
Happy Italy Almere Almere Restaurant
Happy Italy Amsterdam Amsterdam Restaurant
Happy Italy Arnhem Arnhem Restaurant
Happy Italy Breda Breda Restaurant
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant

Happy Italy Den Bosch

's-Hertogenbosch