Happy Italy Den Bosch map

Happy Italy Den Bosch

7.8 · 2447 recensies

Bordeslaan 500, 's-Hertogenbosch

Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Den Bosch Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Den Bosch Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Den Bosch

Over Happy Italy

Bij Happy Italy kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Aan de Bordeslaan 500 in het gebied 'Paleiskwartier' in 's-Hertogenbosch ligt Happy Italy Den Bosch. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.447 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Happy Italy Den Bosch accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 112 locaties in 's-Hertogenbosch waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Paleiskwartier hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Berthy van Klompenburg
Google Maps Logo

Zo jammer... Wij gaan regelmatig even lekker eten bij Happy italy in den Bosch, zo ook gister. Dit keer met mijn dochter en twee kleinkinderen. Onze bestelling gedaan en drinken besteld. So far so good... Voor de volwassenen is het eten er vrij snel maar de pizza voor de kinderen duurt en duurt .. 3x navragen en meer dan 20min later jaa daar komt dan eindelijk zo gewenste pizza voor kids! Geen sorry, niemand meer gezien om even te vragen of het alsnog naar wens is, niemand meer gezien voor een toetje of nog iets te drinken... Uiteindelijk toen ik wilde afrekenen mijn ongenoegen over het hele gebeuren nog een keer heel duidelijk aangegeven! Weer geen sorry!! Ik vind dit echt een domper op onze eerdere betere ervaringen met Happy italy! Echt heel jammer dat dit niet op meer menselijkere en wat vriendelijkere, zeker naar de kinderen toe, opgelost is!!! Misschien toch een punt van aandacht?!!

Berthy van Klompenburg 2 maanden geleden
William van Engelen
Google Maps Logo

Onvoorstelbaar slecht! Het stonk maar daar zou iets aan gedaan worden maar meer dan met een luchtverfrissertje spuiten werd er niet gedaan. Ook geen andere (schonere) tafel... Met drinken waren ze vlug met eten zeer traag... Ons voorafje 3 minuten voor het hoofdgerecht, maar toen zaten we pas 30 minuten te wachten. En ik moest er ook om vragen... Toen het hoofdgerecht, 2 x spaghetti bolognese, het dreef in die kom en volgens mij was het over de datum, het smaakte zo muf. Toen ik zei dat het niet lekker was ging ze vragen of er iets aan gedaan kon worden maar helaas...50 euro weggegooid... Waar is de service gebleven? Een klant is toch koning? Onvoorstelbaar dat dit soort restaurantjes nog bestaan. Waardeloos was het.

William van Engelen 3 maanden geleden
Patricia Huisman
Google Maps Logo

Gisteren met de kinderen hier gegeten. Helaas konden we niet uit de meest fijne plekjes kiezen, maar dat is een aandachtspunt voor onszelf voor de volgende keer: geef aan waar je wilt zitten in de reservering. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en netjes naar ons tafeltje gebracht. De jongeman die onze bestelling op kwam nemen en de man die onze pizza kwam brengen waren eveneens erg vriendelijk! Klein puntje van kritiek voor de jongedame (met bobje en neusring) die onze drankjes kwam brengen/ophalen: Ik was in gesprek met mijn man, zij dacht daardoor dat ik iets tegen haar zei, dus gaf ik vriendelijk aan dat ik het tegen mijn man zei. Ze draaide haar hoofd weg, trok haar wenkbrauwen op en zei geïrriteerd: "Okeee!" terwijl ze wegliep. Niet bepaald klantvriendelijk gedrag! Wellicht dat dit dezelfde persoon is waar ik hier meer mensen over zie klagen. Maar over de rest van het personeel geen enkel slecht woord! Ook de entourage, het feit dat kinderen er even los kunnen gaan in de speelhoek (kun je hier niet tegen, vraag een tafel aan ver weg van die hoek), de snelheid waarmee je je eten opgediend krijgt en de prijs/kwaliteit verhouding zijn echt prima. Hebben heerlijk gegeten.

Patricia Huisman 4 maanden geleden
A Mon Tage
Google Maps Logo

Prijs en kwantiteit van het eten is het zeer zeker waard! Aan de kwaliteit mag alleen wel een klein tandje harder gewerkt worden. Ik verkies dan toch echt kwaliteit boven kwantiteit en vandaar de 3 sterren. Bij mijn bestelling zou er kip in het gerecht zitten, wat zo 3 stukjes was. Verder zou er ook basilicum in het gerechts horen te zitten, die was nergens te vinden. Verder vond ik de smaak van het gerecht aan de zwakke kant. Dit is een plek waar je moet eten als je snel even goedkoop wat simpels wilt eten. Vooral wanneer je een lastige eter bent. Want de smaken van veel voedingstoffen komen niet zo zeer naar boven. Prima voor studenten met een budget.

A Mon Tage 4 maanden geleden
Ingeborg Van Rooij
Google Maps Logo

2 jaar geleden;Relaxte sfeer. Goede pizza/ pasta. Gezonder en beter alternatief dan naar friettent voor snelle hap. Nu; aan de deur geweigerd door een wat onvriendelijke man. Alle plekken waren gereserveerd en dat hadden we ook moeten weten. Je moet blijkbaar reserveren tegenwoordig. Het stond ook aan deur geplakt met onprof. Uitziend briefje. Heel raar en ook niet echt wat we gewend zijn ( we komen graag en vaak bij Happy). Het was half 5 in de avond. Vanuit Den Bosch naar Happy Tilburg gereden. Daar vanouds. Super relaxte en aardige bediening, lekker ontspannen gegeten, lekker en voor prima prijs. Wij kiezen voortaan voor Tilburg

Ingeborg Van Rooij 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #c70000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a00000 !important; }
Happy Italy

Alle Happy Italy restaurants

Bij Happy Italy kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Benieuwd naar andere Happy Italy restaurants in Nederland? Happy Italy heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in 's-Hertogenbosch (Paleiskwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Happy Italy lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Happy Italy restaurants
Happy Italy Alkmaar
Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Enschede
Happy Italy Groningen
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Groningen
Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht
Happy Italy Rotterdam Binnenrotte
Happy Italy Rotterdam Zuid
Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
Happy Italy Almere
Happy Italy Kerkrade
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Rotterdam To Go
Happy Italy Spijkenisse
Happy Italy Tilburg
City Guide

Wat te doen in 's-Hertogenbosch

Benieuwd wat je naast Happy Italy Den Bosch nog meer in of rondom 's-Hertogenbosch (Paleiskwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Paleiskwartier.