Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht

Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht

Bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht gelegen aan de Rossenburgpad 10 in Hendrik-Ido-Ambacht kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht is één van de 6 locaties in Hendrik-Ido-Ambacht op CardMapr.

Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht

Rossenburgpad 10 in Hendrik-Ido-Ambacht

Happy Italy Logo

Betalen met creditcards bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht aan de Rossenburgpad 10 bevindt zich Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht. Bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Hendrik-Ido-Ambacht

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 682 2876
Routebeschrijving
Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht
Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht
Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht

Recensies

Wat zeggen anderen over Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht?

Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2467 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Deze vestiging ligt vlak langs de snelweg en lijkt dus ideaal voor als je op doorreis bent. We worden buiten vriendelijk te woord gestaan en er worden allerlei vragen gesteld i.v.m. Covid 19. We krijgen een registratieformulier mee met het verzoek dit in te vullen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Tot nu toe gaat het goed. Al snel staat er iemand naast ons om te vragen of we wat willen drinken. Dat gaat snel en we hebben er zin in ofwel honger. Drinken wordt gebracht en we kunnen modern bestellen via de app. Het registratieformulier wordt niet meer opgehaald. We zien eigenlijk niemand meer. Mensen die even later achter komen zitten worden ook in eerste instantie snel geholpen maar hebben na een half uur nog niets ontvangen. Zij doen hun beklag en krijgen binnen 5 minuten hun bestelling. Wij wachten inmiddels 40 minuten en gaan ook maar eens bij de gastvrouw vragen. Dat blijkt te helpen. Ook wij hebben vervolgens binnen 5 minuten ons fastfood eten op tafel. Gebracht door iemand die we nog niet hadden gezien. Degene die ons zou moeten helpen is nergens te bekennen. Ook met de covid wordt het niet zo nauw genomen. Formulier is niet opgehaald en er staan heel wat mensen hutje muntje buiten te wachten in de rij die eigenlijk bedoelt is voor de mensen die naar buiten moeten. Ook de wc's zou ik links laten liggen. En dan betalen. Een beetje wenken en roepen helpt niet dus ik besluit binnen te vragen waar ik kan betalen. Zeg gelijk even dat ik een snellere service gewend ben bij andere Happy Italy’s. Pinnen graag en voordat ik het weet heb ik een pinapparaat onder m’n neus met de opmerking dat dit hier in ieder in geval wel snel gaat :-)

Lees verder

1/5

Kinderfeestje gevierd. Leuk om zelf de pizza's te mogen beleggen. De kids zijn meer gericht op de indoor en outdoor speel mogelijkheden.

Lees verder

4/5

Lekker eten en grote porties is een mooie samenvatting. Wat je niet op krijgt dat pakken ze in dus geen verspilling hier. Toetjes kaart is wat beperkt en de Tiramisu was bij ons bezoek om18:00 al op. Maar dat weerhoud me er niet van om 5 sterren te geven. Reserveren kan niet en iets na 18:00 stond er een flinke rij te wachten. Met slecht weer moet je daar zeker rekening mee houden.

Lees verder

5/5

Online bestellingen op zaterdag zijn niet aan te raden. Meer dan anderhalf uur wachten op je eten met als argument dat de tickets, de afhaalbestellingen en restaurant door elkaar lopen... ze kunnen het gewoon niet aan, organisatorische chaos. “De pizza’s duren iets langer”. Ook krijg je geen enkele terugkoppeling over je online bestelling, terwijl je mail en telefoonnr moet invullen. Bellen heeft geen zin, want er wordt niet opgenomen.

Lees verder

1/5

Lekkere pizza's, goede prijzen en vriendelijke bediening! Wel altijd even in het rijtje wachten voordat je naar binnen mag.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Hendrik-Ido-Ambacht

Benieuwd naar andere locaties in Hendrik-Ido-Ambacht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hendrik-Ido-Ambacht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hendrik-Ido-Ambacht
Pearle Opticiens Hendrik Ido Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht Opticien
HEMA Hendrik-Ido-Ambacht Warenhuis

HEMA

De Schoof 176

KARWEI bouwmarkt Hendrik Ido Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht Bouwmarkt
Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht Hendrik-Ido-Ambacht Restaurant
Kruidvat Hendrik-Ido-Ambacht Drogisterij

Kruidvat

Druivengaarde 4

Andere Happy Italy restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Happy Italy nog meer locaties. Naast Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Happy Italy locaties
Happy Italy Alkmaar Alkmaar Restaurant
Happy Italy Almere Almere Restaurant
Happy Italy Amsterdam Amsterdam Restaurant
Happy Italy Arnhem Arnhem Restaurant
Happy Italy Breda Breda Restaurant
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant

Happy Italy Den Bosch

's-Hertogenbosch