Happy Italy Kerkrade Kerkrade

Happy Italy Kerkrade

Bij Happy Italy Kerkrade gelegen aan de Roda J.C. Ring 2P in Kerkrade kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Happy Italy Kerkrade is één van de 6 locaties in Kerkrade op CardMapr.

Happy Italy Kerkrade

Roda J.C. Ring 2P in Kerkrade

Happy Italy Logo

Betalen met creditcards bij Happy Italy Kerkrade in Kerkrade

In Kerkrade aan de Roda J.C. Ring 2P bevindt zich Happy Italy Kerkrade. Bij Happy Italy Kerkrade kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Happy Italy Kerkrade een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Happy Italy Kerkrade

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Happy Italy Kerkrade. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Kerkrade

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

045 744 0083
Routebeschrijving
Happy Italy Kerkrade Kerkrade
Happy Italy Kerkrade Kerkrade
Happy Italy Kerkrade Kerkrade

Recensies

Wat zeggen anderen over Happy Italy Kerkrade?

Happy Italy Kerkrade wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 3009 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Normaal gesproken zijn de pizza wel redelijk goed maar nu krijg ik een pizza met maar de helft beleg erop. Helaas hadden we de pizza opgehaald dus kwam er thuis pas achter. Vind het wel heel erg dat jullie een pizza er door laten die voor de helft maar belegd is. Lijkt me toch niet moeilijk om hem ook normaal te beleggen.

Lees verder

1/5

De rij voor de ingang is kenmerkend voor de Happy Italy. Vóór de corona periode was reserveren pas mogelijk voor groepen vanaf 10 man. Normaal vond ik het dan ook geen enkel probleem in de rij te staan voor een lekkere én (laten we eerlijk zijn) goedkope pasta of pizza van de Happy Italy. Wat ik wel gek vond is dat we nu vanwege corona moesten reserveren maar tóch weer in een rij belandden. We wisten niet goed of de mensen voor ons ook gereserveerd hadden of dat wij langs hen mochten lopen. Aangezien de ingang deels ook de uitgang is en het vanwege corona éénrichtingsverkeer was, besloten we toch in de rij te wachten. Toen we aankwamen bij de Happy Italy was het het tijdstip waarop we gereserveerd hadden, maar toen we naar onze plaats werden gebracht was het al 10 minuten later. Er werd ook geen excuses gemaakt, blijkbaar was het wachten ondanks de reservering normaal. Een beetje on-klantvriendelijk vond ik. De rij bleek overigens te bestaan uit zowel mensen die niet als wel hadden gereserveerd van te voren. Niemand leek goed te snappen wat de bedoeling was. Wat ik wel heel fijn vond, is dat ze nu vanwege corona de optie aanbieden via een QR-code online je eten te bestellen en te betalen zodat er zo min mogelijk contact is met medewerkers. Het eten werd zoals altijd ook snel gebracht. Ik had een pasta met garnalen in pittige tomatensaus en mijn vriend de vegetarische pizza pollo. Mijn pasta heeft heerlijk gesmaakt. Helaas trof mijn vriend wel een stukje plastic aan in zijn pasta. Ironisch genoeg bleek dat "wel vaker te gebeuren". De bediening loste dat wel netjes op door een gratis dessert aan te bieden. Al met al dus gemengde gevoelens wat betreft ons bezoek aan de Happy Italy in Kerkrade.

Lees verder

3/5

Buiten in de regen wachten is niet erg verwelkomend. Het eten is lekker, er hangt een gezellige sfeer en het is leuk ingericht. Het personeel is zeer vriendelijk en eerlijk. Bestellingen duren erg lang en worden vergeten. De slogan "The Fast Italian" wordt niet gewaarborgd.

Lees verder

3/5

Altijd smakelijk, skoon en met vriendelijke dienst.

Lees verder

4/5

Moest bestellen via een app (zogenaamde Corona maatregel) en betalen via iDeal. Pizza kwam binnen 10 minuten maar heb drie keer moeten vragen waar de drankjes bleven. Eten was bijna op toen de drank kwam. Bediening is slecht en het eten is van matige kwaliteit. Snap niet dat mensen hiervoor in de rij gaan staan. Ga toch naar een gewone pizzeria zou ik zeggen in plaats van deze eet fabriek.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Happy Italy Kerkrade?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Happy Italy Kerkrade, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Kerkrade

Benieuwd naar andere locaties in Kerkrade waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kerkrade zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kerkrade
Kruidvat Kerkrade Drogisterij

Kruidvat

Orlandopassage 19

Pearle Opticiens Kerkrade Kerkrade Opticien

Pearle Opticiens Kerkrade

Orlandopassage 8

HEMA Kerkrade Warenhuis

HEMA

Niersprinkstraat 3

Jumbo Kerkrade Supermarkt

Jumbo

Onze Lieve Vrouwestraat 5

Hans Anders Opticien Kerkrade Kerkrade Opticien
C&A Kerkrade Mode

C&A

Niersprinkstraat 5

Andere Happy Italy restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Happy Italy nog meer locaties. Naast Happy Italy Kerkrade in Kerkrade kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Happy Italy locaties
Happy Italy Alkmaar Alkmaar Restaurant
Happy Italy Almere Almere Restaurant
Happy Italy Amsterdam Amsterdam Restaurant
Happy Italy Arnhem Arnhem Restaurant
Happy Italy Breda Breda Restaurant
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant

Happy Italy Den Bosch

's-Hertogenbosch