Happy Italy Schiedam Schiedam

Happy Italy Schiedam

Bij Happy Italy Schiedam gelegen aan de Noorderweg 16 in Schiedam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Happy Italy Schiedam is één van de 6 locaties in Schiedam op CardMapr.

Happy Italy Schiedam

Noorderweg 16 in Schiedam

Happy Italy Logo

Betalen met creditcards bij Happy Italy Schiedam in Schiedam

In Schiedam aan de Noorderweg 16 bevindt zich Happy Italy Schiedam. Bij Happy Italy Schiedam kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Happy Italy Schiedam een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Happy Italy Schiedam

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Happy Italy Schiedam. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Schiedam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 742 0919
Routebeschrijving
Happy Italy Schiedam Schiedam
Happy Italy Schiedam Schiedam
Happy Italy Schiedam Schiedam

Recensies

Wat zeggen anderen over Happy Italy Schiedam?

Happy Italy Schiedam wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 487 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Happy misschien..Italy niet.. mijn Tagliatelle Al Salmone viel zwaar tegen..ik mis smaak...mis knoflook...mis pesto en kappertjes...mis pit....en waarom zoveel pasta en zo weinig roomsaus? Ondanks de extra champignons en Rucola is het niet te doen. Ze hebben het enorm druk mogelijk heeft de chef daarom geen tijd om te proeven... De pizza was erg lekker en de Margaretha had meer knoflook dan mijn zalm.. het is een jeugd eetplaats...zeker niet voor fijne proefers..prijs en kwaliteit verhouding goed. Het restaurant ziet er prachtig uit.

Lees verder

2/5

Tja, wat moet ik zeggen. Laat ik beginnen met het feit dat mijn vrouw een bestekset kreeg die duidelijk niet goed genoeg was afgewassen(in deze Corona tijd niet echt handig). Vervolgens hebben wij een uur op ons eten moeten wachten. Daarna brengt de bediening onze pasta’s naar de verkeerde tafel! Mensen nemen een hap en concluderen dat het niet hun pasta is. Bediening brengt het vervolgens naar weer een verkeerde tafel en wij kregen te horen dat de pasta’s kwijt waren geraakt en dat ze direct onze pasta’s gingen maken. Tot zover allemaal niet handig. Nu waar het uiteindelijk allemaal om draait. De smaaksensatie van Happy Italy. Het was echt welgemeend te smerig voor woorden. Mijn vrouw had een pasta met buffel mozzarella. Nou de mozzarella kwam gegarandeerd uit de vriezer en was voor 0,10 cent bij de Lidl gehaald. Mijn pasta met gorgonzola was ook echt niet te eten. Het is simpelweg niet te vergelijken met Vapiano. De prijs is vrijwel hetzelfde, maar de kwaliteit is echt een wereld van verschil! Bediening heeft overigens nog zijn best gedaan om ons met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Dit is echter niet gelukt! We kregen geen korting of een drankje, maar wij konden wel een pizza krijgen met zoetigheid. Daar waar wij duidelijk hadden aangegeven binnen 10 min weg te gaan omdat wij de film moesten halen. Was de pizza klaar op het moment dat wij de deur uitliepen. Succes met je pizza wat ons betreft en wij komen echt nooit meer bij welke Happy Italy dan ook!

Lees verder

1/5

Gisteren hadden wij om 18.45 uur gereserveerd. Door eerst in de rij te hebben gestaan, konden we om 18.43 uur netjes naar binnen. Tafel aangewezen gekregen waar we naar toe gingen zonder begeleider. Na 10 min daar te zitten komt er een jongen uit de bediening die ons vraagt om op een andere plek te gaan zitten omdat je op deze plek niet zelf kan bestellen via de QR code. Beetje jammer dat dit ook niet uitgelegd is tijdens de begeleiding naar onze tafel toe. Eenmaal aan de nieuwe tafel aangeschoven te zijn, moet dit eerst nog even afgeruimd en schoon gemaakt worden. Meteen onze bestelling geplaatst aangezien we wel al wisten wat we wilden. Na een dik half uur kregen we pas het eten. De pizza was erg lekker, maar de pasta proefde, en zag er ook uit, alsof het was opgewarmd in de magnetron. Na het eten meteen weg gegaan, geen een vanuit de bediening die je een fijne avond wenst onderweg naar de uitgang als ze zien dat je weg gaat.

Lees verder

1/5

Zeer slechte ervaring met dit restaurant. Ik en mijn vriendin hadden hier allebei een pizza besteld om op het terras te eten. Toen wij onze pizza’s kregen bleek dat mijn vriendin haar pizza op een vies bord was gelegd. Namelijk op een bord van een pizza waar aardbeien en poedersuiker op had gezeten. Dit vinden wij vooral in tijden van het corona virus een doodzonde. Haar pizza werd zonder excuses of uitleg mee terug genomen om vervolgens 15 minuten te moeten wachten op een nieuwe pizza. Ik was dus gedwongen mijn pizza alleen te moeten eten, omdat deze anders koud zou worden. Wij verwachten van een restaurant als Happy Italy geen top service, maar dit slaat werkelijk alles.

Lees verder

1/5

In de eerste week ben ik hier langs geweest. Ondanks dat er veel nieuwe mensen aan het werk waren liep alles goed en deden ze ontzettend hun best de drukte aan te kunnen. Het eten was héérlijk en snel. Betere service dan bij menig andere vestiging. Aankleding is gezellig. Prijs kwaliteit verhouding is super. Zeker een aanrader!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Happy Italy Schiedam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Happy Italy Schiedam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Schiedam

Benieuwd naar andere locaties in Schiedam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Schiedam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Schiedam
Hans Anders Opticien Schiedam Schiedam Opticien

Hans Anders Opticien Schiedam

Nieuwe Passage 29

Kruidvat Schiedam Drogisterij

Kruidvat

Nieuwe Passage 12

Pearle Opticiens Schiedam Schiedam Opticien

Pearle Opticiens Schiedam

Nieuwe Passage 31

Bristol Schiedam Schiedam Mode

Bristol Schiedam

Nieuwe Passage 8

HEMA Schiedam Warenhuis

HEMA

Nieuwe Passage 43

ICI PARIS XL Schiedam Verzorging

ICI PARIS XL

Nieuwe Passage 36

Andere Happy Italy restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Happy Italy nog meer locaties. Naast Happy Italy Schiedam in Schiedam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Happy Italy locaties
Happy Italy Alkmaar Alkmaar Restaurant
Happy Italy Almere Almere Restaurant
Happy Italy Amsterdam Amsterdam Restaurant
Happy Italy Arnhem Arnhem Restaurant
Happy Italy Breda Breda Restaurant
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant

Happy Italy Den Bosch

's-Hertogenbosch