Hearth map

Hearth

10 · 1.648 recensies

Camperstraat 26H, Amsterdam

Gesloten

Hearth
Hearth Hearth
Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth Hearth
Bekijk meer
Hearth

Over deze locatie

Aan de Camperstraat 26H in het gebied 'Oosterparkbuurt-Noordwest' in Amsterdam ligt Hearth. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.648 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hearth accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterparkbuurt-Noordwest hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Hearth in Amsterdam heeft een uniek patroon als het gaat om openingstijden. Op maandag tot en met vrijdag zijn de deuren geopend van 17:00 tot 23:00. Het weekend biedt meer flexibiliteit voor liefhebbers van laat dineren of nachtbrakers; op zaterdag is er namelijk doorgang tot na middernacht, aangezien Hearth niet sluit voordat de klok de nieuwe dag aangeeft. Op zondag is het al vanaf 12:00 's middags mogelijk om binnen te wandelen en men kan blijven hangen tot 23:00 in de avond.

Belangrijk om te benoemen is dat op zaterdag en zondag, Hearth geen gesloten deuren kent tussen de traditionele openingstijden en middernacht. Dit betekent dat gasten op zaterdag vanaf 17:00 de hele nacht terecht kunnen tot het klokje van de volgende dag slaat, en op zondag al vanaf het middaguur.

Even voor de duidelijkheid: op zaterdag en zondag is er geen slot op de deur tot de nieuwe dag begint. Dus wie het weekend in Amsterdam doorbrengt, kan op deze dagen lekker lang genieten bij Hearth.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Hearth' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Hearth. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.