HEMA 's-Hertogenbosch

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Pensmarkt 36 in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in 's-Hertogenbosch op CardMapr.

HEMA

Pensmarkt 36 in 's-Hertogenbosch

HEMA Logo

Betalen met creditcards bij HEMA in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch aan de Pensmarkt 36 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Warenhuis

Stad

's-Hertogenbosch

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 613 5465
HEMA 's-Hertogenbosch
HEMA 's-Hertogenbosch
HEMA 's-Hertogenbosch

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1417 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Meestal wel een prima winkel. Even iets kopen en weer weg. Maar ik had dit keer een bestelling via de webshop gedaan, en deze laten bezorgen bij dit HEMA filiaal. Nou liep ik dus naar binnen en werd ik door een medewerker teruggefloten omdat ik geen mandje had gepakt dit klopt. Ik probeerde daarop uit te leggen waarom ik geen mandje had gepakt maar de medewerker negeerde mij daarop. Dus toch maar het mandje genomen, naar boven gelopen en het pakketje afgehaald. Het mandje was hierbij niet nodig. Dus die is ongebruikt weer teruggezet. Dit mandje moest ook weer schoongepoetst worden door een andere medewerker. Vond het een beetje triest dat de medewerker mij een mandje verplichte terwijl ze ook gewoon had kunnen luisteren naar mij. Beetje vreemd allemaal. Niet heel efficiënte operatie denk ik zo 🤔 😂 Edit: Kennelijk is dat om te weten hoeveel mensen er binnen zijn. Maar dat had de medewerker toch gewoon kunnen zeggen dan? 🙃

Lees verder

2/5

De inhoud van de magic box was fantastisch. De service echter niet. Mevrouw beweerde dat ze mij niet had gezien en ging de klanten achter.mij helpen. Toen ik er iets van zei werd mevrouw zeer onvriendelijk en bleef maar beweren dat ze "niks" had gezien. Met "niks" referende naar mij als persoon! Ik heb zelfs nog oogcontact gehad met deze mevrouw toen ze de vleeswaren aan het snijden was voor de klant die voor mij stond. U dacht natuurlijk dat zo'n klein vrouwtje als ik toch wel niet voor zichzelf zou opkomen. Nou dat had u dan mis.

Lees verder

3/5

Fijne zaak

Lees verder

4/5

In deze tijden winkel ik even liever niet dus snel - met mondkapje op - winkel in, afrekenen en weer weg. Normaal gesproken zou ik iets langer rondkijken... Nu even niet

Lees verder

4/5

Alles nog vertrouwd en als vanouds, bij de Hema.. 😊

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in 's-Hertogenbosch

Benieuwd naar andere locaties in 's-Hertogenbosch waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In 's-Hertogenbosch zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in 's-Hertogenbosch
Starbucks 's-Hertogenbosch Overig

Starbucks

Stationsplein 151

HEMA 's-Hertogenbosch Warenhuis

HEMA

Stationsplein 163

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

Visstraat 54

Hotel The Stamp 's-Hertogenbosch Restaurant

Hotel The Stamp

Karrenstraat 77

Poké Perfect 's-Hertogenbosch Restaurant

Poké Perfect

Minderbroedersstraat 20

Andere HEMA warenhuizen in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in 's-Hertogenbosch kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger