HEMA Amsterdam

HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Bij HEMA gelegen aan de Buikslotermeerplein 197 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

HEMA

Buikslotermeerplein 197 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij HEMA in Amsterdam

In Amsterdam aan de Buikslotermeerplein 197 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Warenhuis scoort HEMA een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden HEMA

Voor de actuele openingstijden van HEMA in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of HEMA nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Warenhuis

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 637 2323
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van HEMA?

HEMA krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 225 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Waarom kun je nu de winkels weer open zijn niet naar het toilet bij jullie? Als er een toilet dame staat is er niks aan de hand als klanten van jullie toilet gebruik maken. In het ziekenhuis zijn de toiletten ook gewoon open en bij cafeetjes ook! Er zijn ook veel mensen met blaas of darm problemen die naar een toilet moeten kunnen.

Lees verder

2/5

Ik plaats niet vaak een review maar deze moet toch even gemeld worden. Vanochtend had ik om 10:00u een afspraak om een paar minuten te winkelen. Om 9.55 stond ik netjes voor de deur te wachten tot ik naar binnen kon. Normaliter met de "op afspraak winkelen" regel zijn de deuren dicht en op slot om onbevoegde klanten buiten te houden. Inmiddels was het 10:01, ik kon naar binnen, blijkbaar waren de deuren open en stond er een medewerkster bij de welkomdesk. Alle eerst trok ze haar wenkbrauw op toen ik binnen kwam lopen. Ze was alles behalve klantvriendelijk, misschien is het woord "bijdehand" beter om te gebruiken. Ze legde niks uit en de sfeer was heel ongemakkelijk. Ik was door haar gedrag zo in shock dat ik vergeten ben een mandje te pakken. Ook hier werd enorm bot op gereageerd, gauw mandje gepakt en me ding gaan doen. Vervolgens bij het uitchecken vond ik haar ook vrij brutaal. Wellicht een interne cursus klantgerichtheid volgen voor de toekomstige klanten, Esther! Ik snap dit niet, willen jullie klanten of niet in deze tijden? Ik moest een aantal items kopen waar ik ook makkelijk bij 2 andere winkels terecht kon. Ik heb 550 foto's bij jullie laten drukken en dacht voor gemak alles bij 1 winkel te doen. Hema..., voorlopig voor mij niet meer. Jammer!

Lees verder

1/5

Gisteren werden we afgesnauwd door een oude dikke dame mer kort haar dat mijn nichtje van 10 ook een mandje mee moest nemen. Bizar gewoon en wat een slechte service. Vriendelijkheid kost niets en tsja dan had je maar een vak moeten leren. Hier kom ik niet meer!

Lees verder

1/5

Op zich goed ik wilde een lege taart doos kopen en in deze zware lockdown hebben ze de verkoop geweigerd wat ik jammer vindt.

Lees verder

3/5

Goed ruimte genoeg om met de scootmobiel rond te kijken. Personeel behulpzaam.👍🏻👍🏻👍🏻

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast HEMA nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere HEMA warenhuizen in Nederland

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze HEMA toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle warenhuizen van HEMA te vinden.

Bekijk alle HEMA warenhuizen
HEMA Amsterdam Warenhuis
HEMA Zetten Warenhuis
HEMA Papendrecht Warenhuis
HEMA Assen Warenhuis