HEMA Amsterdam

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Buikslotermeerplein 197 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

HEMA

Buikslotermeerplein 197 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij HEMA in Amsterdam

In Amsterdam aan de Buikslotermeerplein 197 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 637 2323
Routebeschrijving
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 88 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een nare winkel. Afgelopen zaterdagmiddag werd een klant zeer onheus bejegend door het personeel. Ondanks het Covid19 virus - en aardig moeten zijn tegen het winkelpersoneel - gooide een van de dames een mandje rakelings langs het hoofd bijna van een dame. De dame heeft het mandje terug gezet en wilde de winkel uit lopen. Het personeel schold de dame uit, die daarop ontstak in woede. Wat begrijpelijk is als je een mandje naar je hoofd gesmeten krijgt. De rest van het personeel was er als de kippen bij om de dame uit de winkel te zetten en de politie te bellen. Een gemeen ogende agent kwam verhaal halen bij de dame, die hem daarop in onvervalst Amsterdams te kennen gaf wat meneer de kalende lange slungel van een agent met het mandje mocht doen. Diep wegstoppen waar de zon niet scheen. Chapeau voor de dame en zielig van het personeel en de agent dat ze met 6 man tegen een dame die onheus bejegend werd stonden te razen en te tieren.

Lees verder

1/5

Restaurant afdeling is een hel met een omroeper die schreeuwt dat de oranje tompoucen in de aanbieding zijn en dat hoor je dan om de 10 minuten terwijl je probeert iets te eten en met je gesprekspartner iets te bespreken waar dus bruut overheen wordt gebrult door een medewerker. Die speakers hangen vlak boven je hoofd, soms een oproep voor een andere medewerker allemaal via hetzelfde systeem, erg ouderwets, zoiets kan met headsets

Lees verder

1/5

Word wat rommelig en te weinig personeel voor advies jammer

Lees verder

3/5

De HEMA is éen van de betere winkels op dit winkelcentrum. Deze zaak is voor wat betreft de ruimte (niet zo enorm groot) toch verbluffend veelzijdig. Je kunt er werkelijk allerhande soorten kleding, levensmiddelen, huishoudelijke artikelen, papierwaren, foto's en tevens brood en gebak kopen. Er is een ingang aan de voor- en aan de achterzijde, hetgeen zeer praktisch is. Verder is er een cafetaria naast de voorste ingang, waar door veel mensen gretig gebruik van gemaakt wordt. Altijd verse en lekkere ruime mokken koffie met iets er bij naar eigen keuze. Hier nog nooit een voedselprobleem mee ervaren. Het is eigenlijk wonderbaarlijk dat dit alles voor zeer redelijke prijzen gerealiseerd kan worden. By the way: ik erger me nog steeds aan een meesmuilende zin die ergens over de Hema in Noord is opgeschreven. M.i. is deze leuk bedoelde quote volledig ongepast, zowel voor de Hema als voor de Metro Noord, als voor Amsterdam Noord.

Lees verder

5/5

Hema is een top winkel Een Hema supermarkt zou geweldig zijn. Een Supermarkt zonder snoep koek en frisdrank. Alleen de vers producten die er nu verkocht worden en dan een groente en fruit afdeling erbij.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17