HEMA Amsterdam

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Ferdinand Bolstraat 93 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

HEMA

Ferdinand Bolstraat 93 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij HEMA in Amsterdam

In Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat 93 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 676 3222
Routebeschrijving
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 933 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hele goede service! Ik ben hier onlangs geweldig geholpen door de klantenservice. De winkelmanager kwam er nog even bij, en het is geweldig opgelost. Pluim voor deze winkel!

Lees verder

5/5

Wederom goed geslaagd; dit keer voor handdoeken en washandjes. De " hotel " versie biedt topkwaliteit voor een hele redelijke prijs. Iedereen bij ons thuis blij met de aankoop👍😃

Lees verder

5/5

Hema is een van mijn favoriete winkels. Aangezien ik niet meer in de stad woon winkel ik ook vrij veel online. Maar nu was ik weer ter plaatse. de aanbiedingen van de sale van vorige week waren voorbij. Echter er hing nog een bordje. hierdoor leek het alsof de sale mer de kleurcodes met -50% met een gele sticker en -70% met een blauwe sticker nog wel van kracht waren (zo waren er nog wel meer restanten van de sale, met rode sticker met saleprijs die nog werden verkocht) Toen ik vroeg of voor een jurkje waar geen kaartje aanhing, de zelfde prijs gold als een zelfde in een maat groter, werd mij meegedeeld dat die actie voorbij was. Toen ik meneer daaropvolgend wees op het actiebord (zonder datum) werd dat van het schap afgerukt en zei hij "dat is dus ook nog van vorige week". daarna liep hij snel weg. ik heb geleerd dat zodra een winkel een foute prijs bij de producten hangt (of nog heeft hangen), ze het ook voor die prijs moeten verkopen. Alvorens ze het alsnog weghalen. ik kreeg de kans niet eens om dat te zeggen, meneer was hem al gevlogen. daar stond ik met een mand vol kleding waarvoor nu weer de originele prijs gold, waar ik net een uur aan had gespendeerd omdat het nog sale leek te zijn... erg flauw, klantonvriendelijk en zonde van mijn tijd.

Lees verder

3/5

Zeer slechte bediening. Laten je staan voor een doe het zelf kassa. Zonder enige uitleg of hulp terwijl ze er naast staan. Echt laatste keer.

Lees verder

1/5

Altijd leuk geholpen. Gevarieerd assortiment. Mijn complimenten aan de dame bij de klantenservice. Vandaag stond er een jonge man heel dicht op mij bij de kassa. Ik voelde mij er heel naar bij en vroeg hem herhaaldelijk om mij wat persoonlijke ruimte te geven. Dat weigerde hij. Zij kwam voor mij op. Helaas lopen er af en toe wat types rond die vrouwen niet respecteren maar hier is het personeel oplettend.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17