HEMA map

HEMA

8 · 1036 recensies

Ferdinand Bolstraat 93, Amsterdam

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Ferdinand Bolstraat 93 in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.036 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Amsterdam Amstelveenseweg
Google Maps Logo

Leuke winkel met vreselijke Manager. Je word vernederd, uitgelachen en er word over je gepraat. Je word behandeld als vuil ( vooral de jongeren ) je word niet gerespecteerd. Vreselijk. Kom hier niet werken.

Amsterdam Amstelveenseweg 4 weken geleden
C S
Google Maps Logo

Wat fijn dat ik dezelfde dag nog artikelen kan ophalen. Ik had een appje gestuurd en kon het meteen ophalen, maar de mevrouw aan de deur geloofde mij niet. Dit moest volgens haar een wonder zijn, ik moest minimaal 4 uur wachten zei ze. Ze had me zo weer weggestuurd als ik de appjes niet had laten zien.. voelt niet fijn als je zomaar ongelijk krijgt. Lesje klantenservice voor deze mevrouw?

C S 4 maanden geleden
mw. J.H. Keijsper
Google Maps Logo

Altijd goed deze HEMA met PIA natuurlijk!

mw. J.H. Keijsper 7 maanden geleden
Lisanne Gorot
Google Maps Logo

WAT een ONGELOFELIJK kinderachtig personeel werkt hier. Ik sta om 17:56 bij jullie voor de deur om een DHL pakket af te halen, maar volgens jullie zijn jullie al dicht want het is 18:00 geweest (dus niet). Gelukkig zijn niet alle mensen op deze wereld zo óngelofelijk zuur en kinderachtig als de man die hier bij de deur stond vandaag. Zeker in deze corona tijd waar het al lastig is om aan je spullen te komen. Ik kom hier iniedergeval NOOIT meer

Lisanne Gorot 1 jaar geleden
Marion Raven
Google Maps Logo

Deze HEMA is telefonisch niet te bereiken. De telefoon wordt niet opgenomen en meestal, al na een paar keer overgaan, gewoon afgebroken. Bedankt Klantenservice!

Marion Raven 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Sarphatiparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.