HEMA map

HEMA

8 · 484 recensies

Gelderlandplein 229, Amsterdam

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Gelderlandplein 229 in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 484 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

cece X
Google Maps Logo

Op zich goede winkel. Meisje achter de kassa was heel aardig. Sommige medewerkers lijken wel moeite te hebben met klanten aanspreken en helpen en het is heel awkward om iets aan hen te vragen

cece X 2 maanden geleden
maddytijgertje
Google Maps Logo

Altijd met veel plezier de HEMA worst en saucijzenbroodjes gegeten maar man man man wat is dat achteruit gegaan! En dan nog 2€ betalen voor iets wat ik na 1 hap de vuilnisbak in gooi, nooit meer helaas!🤢🤮🤑 En de worst is het ook niet meer maar dat gaat nog redelijk maar ook flink achteruit gegaan😦

maddytijgertje 2 maanden geleden
Jillian Delana
Google Maps Logo

Er 's een dame hier, als ik het goed heb onthouden heet zij, Jade-Katherina. She was our christmas angel dit jaar. Wat een gouden vrouw. Duidelijk dat deze dame vanuit haar hart werkt! Ik en mijn kleine meid zijn haar erg dankbaar hoe ze ons door een redelijk stress volle situatie heeft geholpen zo net voor kerst avond zou beginnen! Topservice.

Jillian Delana 5 maanden geleden
Bram
Google Maps Logo

De aller- maar dan ook allerslechtste Hema-vestiging. Nooit rookworsten beschikbaar.

Bram 6 maanden geleden
Janneke Cremers
Google Maps Logo

Een redelijk rommelige Hema. Zelfs voor Hema-begrippen.

Janneke Cremers 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 375 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
HEMA
HEMA
HEMA Groningen-Centrum
HEMA
HEMA
Hema Maassluis
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
Hema Maassluis
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.