HEMA map

HEMA

8 · 347 recensies

Haarlemmerplein 10, Amsterdam

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Haarlemmerplein 10 in het gebied 'Haarlemmerbuurt West' in Amsterdam ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 347 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt West hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ché White
Google Maps Logo

Te duur geworden. En helaas op veel locaties geen eten meer te verkrijgen.

Ché White 1 maand geleden
Ralf de Jong
Google Maps Logo

Dat het een kleine HEMA is, is tot daar aan toe, maar één kassa en een zelfscankassa is wel erg weinig. En als er dan ook nog eens een paar nitwits achter de kassa staan, wordt het lang wachten.

Ralf de Jong 1 maand geleden
Debby
Google Maps Logo

Fijne Hema met aardig personeel

Debby 1 maand geleden
saskia van sluijs
Google Maps Logo

Ik was op zoek naar een speciale make-up remover en die hadden ze gelukkig. Het was wel even zoek, want de verpakking was veranderd. Deze Hema is een kleintje. Ze hebben zo ongeveer alles uit het assortiment, maar niet heel uitgebreid. Prima buurt winkel!

saskia van sluijs 2 maanden geleden
Odile Peters
Google Maps Logo

Heel fijne winkel, toffe en goeie medewerkers ook !

Odile Peters 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haarlemmerbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA Zwolle
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.