HEMA map

HEMA

8.2 ยท 594 recensies

Stationsplein 45A, Amsterdam

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Stationsplein 45A in het gebied 'Stationsplein e.o.' in Amsterdam ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 594 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein e.o. hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Frits Van Der Valk
Google Maps Logo

Prijs klopte niet en de verkoopster kon niet vertellen of ik nu een veggie hotdogg had of een gewone, is toch een raar geval als je zegt hotdoggs vanaf 2 euro , en dat je dan vraagt welke ik heb, zegt ze een gewone, en dan toch 2,50 vragen , en ze bleven maar volhouden de hotdogs gaan vanaf 2,00 , en als ik dan vraag welke heb ik dan, zeggen ze een gewone, dus ga je uit dat je 2,00 euro moet betalen, (raar!)

Frits Van Der Valk 4 maanden geleden
gerard postma
Google Maps Logo

Heb erwtensoep gekocht en het was erg lekker

gerard postma 5 maanden geleden
AngeliQue
Google Maps Logo

Ik kwam vroeger altijd bij de Hema. Vreemd dat ik er nu eigeblijk voorbij loop. Als ik er kom is het eigenlijk voor gebak. Altijd vers en redelijke prijzen. Als ik door de winkel loop zie je eigenlijk snel het probleem. Teveel onnodige opvulling. Spulletjes die je alleen koopt als je geld teveel hebt. Kleding is het allemaal niet. De woonspullen zijn het net niet. Ik denk dat de Hema identiteitsproblemen heeft. Hema is gebak, gordijnen op maat laten maken voor redelijke prijs en halve warme worst. Vandaaruit moet je beginnen. Nu rennen en hoppen ze van supermarkt, kant en klaar eten, woonwinkel en kleding zaak. Overkill aan allemaal net niet of helemaal niet .

AngeliQue 1 jaar geleden
Paul Hattink
Google Maps Logo

Fijn personeel schone zaak

Paul Hattink 1 jaar geleden
Roxanne Zuidema
Google Maps Logo

Het heeft alles!

Roxanne Zuidema 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Stationsplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.