HEMA Amsterdam

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Stationsplein 45A in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

HEMA

Stationsplein 45A in Amsterdam

Betalen met creditcards bij HEMA in Amsterdam

In Amsterdam aan de Stationsplein 45A bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 622 0175
Routebeschrijving
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam
HEMA Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 517 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik voel me momenteel zo niet lekker. Of ik ben de Hema rookworst ontgroeit, of die worst was mij gewoon te vet. 🤢

Lees verder

1/5

Goedkope winkel.

Lees verder

3/5

Vorige week betaalde ik met mijn cadeaukaart. De medewerker scande de cadeaukaart echter twee keer, ze dacht dat het bij de eerste keer niet goed gegaan was. Ik kreeg het idee dat er daarom twee keer het bedrag afgehaald werd, wat ik moest betalen. Ik vroeg of het niet dubbel gescand was, de medewerkster zei van niet, maar ze sprak slecht Nederlands en kwam daarom wat dom en ondeskundig over. Ik had er niet zo'n goed gevoel over, daarom kwam ik terug de volgende dag. Aangezien ik maar 1 bonnetje had (van de tweede keer scannen), werd ik eerst niet erg serieus genomen door het personeel. Toen er al 2 andere medewerkers bijgehaald waren en ik mijn verhaal steeds opnieuw moest uitleggen, werd er eindelijk in de transactiegeschiedenis van het filiaal gekeken. Ik bleek inderdaad gelijk te hebben. Ik ben erg tevreden met de oplossing, een nieuwe cadeaukaart met het bedrag erop wat er te veel was afgehaald. Toch vind ik het jammer dat ik erg moest 'doordrammen', voordat er pas werd gekeken in de transactiegeschiedenis.

Lees verder

3/5

Ik ben vandaag bij de Hema geweest om een Combi koffie + muffin of croissant gaan halen maar toen zei een jongen tegen met een donkere krulletje haar dat ik €3,75 gaan betalen i.p.v €2.75 , wat is dat nou weer voor gedoe . En wat ik nog erg vond is toen zei ik van ik ga gewoon half worst gaan halen i.p.v die combi .. hij gaaf me een hele kapotte brood met olieachtig a worst waar van het zakje helemaal gescheurd is . En toen zag ik een hele lange een vies nagels van hem . Jezus hij gebruikt ook nog geen handschoenen . Wat verschrikkelijk !

Lees verder

1/5

Nog een van de laatste warenhuizen, hopelijk gaat de Hema niet op de fles.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17