HEMA map

HEMA

4.4 · 28 recensies

Waldenlaan 12, Amsterdam

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Waldenlaan 12 in het gebied 'Oostpoort' in Amsterdam ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 28 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 4.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oostpoort hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Debby
Google Maps Logo

Fijne winkel vooral voor beddengoed

Debby 1 maand geleden
Sumatra world
Google Maps Logo

Oer oude winkel dat al heel lang bestaat in Amsterdam oost. Prijzen zijn redelijk vergelijken met het kwaliteit van producten

Sumatra world 4 maanden geleden
Ester Hagendoorn
Google Maps Logo

De openingstijden die op Google staan kloppen niet. Ze gaan op zondag om 11 uur open. Ook de winkelvoorraad die je online kunt checken klopt voor geen meter.

Ester Hagendoorn 5 maanden geleden
B K
Google Maps Logo

Vandaag zondag 12 september langs geweest bij de Hema oostpoort. Binnen in de winkel werd ik vriendelijk geholpen door de kassa medewerker. Nadat ik had afgerekend wou ik bij de take-away een ijskoffie halen maar heb ik hier zo veel spijt van; zeer onvriendelijke dames die totaal niet weten wat klantvriendelijkheid betekent. Ze waren arrogant wilde mij niet helpen en spraken zo respectloos; toen ik aan de dame vroeg of zij een manager erbij kon halen gaf zij als reactie; “nee je moet zelf maar naar binnen gaan, ik heb het te druk en ik ga dat niet voor jou doen” . Dit heb ik nog nooit mee gemaakt, ik ben zo erg in shock dat er dit soort mensen mogen werken bij een plek waar klantvriendelijkheid op 1 hoort te staan. Ik hoop dat deze dames een waarschuwing krijgen of zelfs het liefst worden ontslagen, want zolang zij hier werken kom ik hier niet meer terug.

B K 8 maanden geleden
Len Immel
Google Maps Logo

Veel te klein, geen assortiment, onvriendelijk personeel. Waarom de vertrouwde Hema (Linnaeustraat) nu weg moest. Een winkel van niks in Oostpoort, mag van mij dicht. Kom er nooit meer, dan maar een stukje verder fietsen.

Len Immel 9 maanden geleden
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oostpoort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.