HEMA Den Haag

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Dierenselaan 193 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

HEMA

Dierenselaan 193 in Den Haag

Betalen met creditcards bij HEMA in Den Haag

In Den Haag aan de Dierenselaan 193 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 361 5636
Routebeschrijving
HEMA Den Haag
HEMA Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 137 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor €300 euro kom ik ff spullen kopen hier, helaas tot onze spijt bij de kassa wordt je van de ene naar de andere kassa gestuurd met heel veel spulletjes. In plaats van je goed te helpen is helaas de personeel die vandaag (22-09-2019) werkte zeer onvriendelijk en helaas niet service gericht. Een ster voor hun kinderlijk gedrag is zelfs te veel...

Lees verder

1/5

Geweldige vestiging van de HEMA met vriendelijk personeel. Jammer dat hij alleen zo klein is.

Lees verder

5/5

Gewoon goed,

Lees verder

5/5

Handig een hema in de buurt te hebben, echter tweemaal toe geen goede service ervaren. Met bestellen van gordijnen 6 weken gewacht en maar eens langs gegaan om te informeren naar de status. Verkoopster deelde mede dat de gordijnen niet leverbaar waren. Gaf aan dat het netjes was geweest mij hier over te informeren. Ontstond een discussie. Afgelopen weekend informatie gevraagd of er nog een artikel voor kinderen in de winkel verkrijgbaar was. Volgens de verkoopster dat dit 1000 procent niet in de Hema te koop is geweest. Er is maar 1 hema hier, daarbij op internet opgezocht en wel degelijk een hema artikel. Wederom een discussie. Heb de winkel verlaten, aan communicatie met de klanten zou zeker een training niet misstaan. Zelf ook in een winkel gewerkt en nog nooit discussies met klanten aangegaan. Jammer, drukt een stempel op de winkel.

Lees verder

1/5

Klein en heeft niet veel, ligt eraan wat je nodig hebt

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258