HEMA Leidschendam

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Berkenhove 14 in Leidschendam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in Leidschendam op CardMapr.

Permanent gesloten
HEMA

Berkenhove 14 in Leidschendam

HEMA Logo

Betalen met creditcards bij HEMA in Leidschendam

In Leidschendam aan de Berkenhove 14 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Warenhuis

Stad

Leidschendam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 224 2424
HEMA Leidschendam
HEMA Leidschendam
HEMA Leidschendam

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 246 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voorlopig 1 ster omdat deze Hema nog steeds niet klaar is. Dit is om mijn ongenoegen uit te spreken over de eeuwigdurende werkzaamheden in het winkelcentrun Leidsenhage. Dat zal het voir mij altijd blijven. Niks Mall of the Netherlands. Het is in Leidsendam en de naam hoort bij Leidsendam. En ik ben er niet trots op, groot en lelijk en pompeus van buiten. Binnen voor een scootmobieler die zich aan "rustig" rijden houdt niet te doen. Waar moet ik in de lift uitstappen voor de Aziatische winkel boven... mensen lopen gerust met 4 - 6 op een rij, kijken nooit om of iemand er langs moet, je kan niet passeren. Ik hoop maar dat de Hema gemakkelijk te bereiken zal zijn, dichtbij de ingang zodat ik niet door het winkel centrum hoef.

Lees verder

1/5

Vaak niet alles aangevuld

Lees verder

3/5

Altijd hema

Lees verder

5/5

Gordijnen gekocht en laten maken door de Hema. Nu hangen ze en ze zijn enkele centimeters te kort. Het was een hele toer om ze op te halen bij de Hema, naar de auto te sjouwen, thuis uitladen, haken op hoogte brengen en het geheel ophangen. Toen pas zagen we dat de gordijnen te kort zijn. Uiteraard hierover aan de bel bij Hema Leidsendam en het antwoord is"brengt u de gordijnen maar terug naar ons dan zullen we kijken of ze inderdaad tekort zijn en als dat zo is zullen we een passende oplossing zoeken". We hebben met fotos aangetoond dat ze duidelijk korter zijn dan op de afleverbon vermeld staat maar toch dit antwoord. Wij willen graag dat Hema de gordijnen bij ons ophaalt en weer terug aflevert, en dan met de juiste lengte. Dit weigert de Hema. Eens maar nooit meer gordijnen bij de Hema.

Lees verder

1/5

ik hoop dat ze ooit een x wat gaan doen aan die klotedeuren bij de ingang, voor rolstoelen niét te doen!!

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Leidschendam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Leidschendam

Benieuwd naar andere locaties in Leidschendam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leidschendam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leidschendam
Anne & Max Leidschendam Restaurant

Anne & Max

Liguster 62

Jumbo Leidschendam Supermarkt

Jumbo

Liguster 2

Nespresso Leidschendam Koffiewinkel

Nespresso

Liguster 54

Hans Anders Leidschendam Opticien

Hans Anders

Liguster 17

Rituals Leidschendam Verzorging

Rituals

Liguster 47

Andere HEMA warenhuizen in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in Leidschendam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger