HEMA Maassluis

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Koningshoek 93044 in Maassluis kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in Maassluis op CardMapr.

HEMA

Koningshoek 93044 in Maassluis

Betalen met creditcards bij HEMA in Maassluis

In Maassluis aan de Koningshoek 93044 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Maassluis

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 592 5171
Routebeschrijving
HEMA Maassluis
HEMA Maassluis
HEMA Maassluis

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 303 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Als het mogelijk was om nul sterren te geven voor de review dan had ik dat gedaan. Ik heb aan een jonge medewerker gevraagd of ze kwasten hadden en ze zei tegen mij dat ze uitverkocht waren zodat ze snel van me af was. Volges mij was haar theekransje met haar collega belangrijker. En daarom zei ze zomaar dat de verfkwasten waren uitverkocht ik heb namelijk later in de winkel een hele schap vol verfkwasten gezien en later heb ik dat ook tegen die medewerkster gezegd enige wat ze te zeggen had was 'oke'.

Lees verder

1/5

Best grote,luxe en moderne Hema geworden na het verbouwing. Erg veel artikelen, meer dan bij een.... regulerend Hema. Ruime restaurant met veel diverse soorten belegde broodjes en maaltijden en pizza's. Zoete koekjes en gebak voldoende. Ontbijten kan nog steeds maar niet zoals het vroeger was. Da's minder. Is duurder geworden en krijg je minder. Namelijk 5 item's voor 3€. Koffie is ook een item. Broodjes en croissantjes zijn klein( mini ) . Verder hebben ze ook een Hema outlet en een Hema To Go erg handig. Veel personeel en wordt goed schoon gehouden. Nice place to be . 👌

Lees verder

4/5

Je kan er vers en lekker lunchen .

Lees verder

5/5

Leggen het vers beleg zoals kaas worst salades onder de warmte lamp. De winkel was 10 min open en natuurlijk was het beleg al uitgedroogd niet erg fris en zeker niet eetbaar meer. Ik vroeg om nieuw beleg dat kreeg ik wel maar werd wel aangeken. Dat ik dat beleg niet wou eten. Bedoel zien die mensen niet dat het uitgedroogd is of zouden dat zelf wel eten dan?. Dan zie ik hier nog foto's van muizen in de zaak waar ook totaal geen reactie op komt van de eigenaar heel vreemd. Als de waren dienst dat ziet kun je zaak gewoon sluiten tot het is opgelost

Lees verder

1/5

Mooie winkel maar het personeel (vooral achter de kassa) is totaal ongeïnteresseerd en klantonvriendelijk. Maar ja, ook wel weer begrijpelijk met een dergelijk personeelsbeleid.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Maassluis kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Maassluis

Benieuwd naar andere locaties in Maassluis waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Maassluis zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Maassluis
Restaurant De Beren Maassluis Maassluis Restaurant

Restaurant De Beren Maassluis

Lange Boonestraat 12

Kruidvat Maassluis Drogisterij

Kruidvat

Doctor Kuyperkade 11

Blokker Maassluis Woonwinkel

Blokker

Koningshoek 92055

Hans Anders Opticien Maassluis Maassluis Opticien

Hans Anders Opticien Maassluis

Koningshoek 92351

ALDI Maassluis Supermarkt

ALDI

Koningshoek 93.046

Adam Brandstore Maassluis Mode

Adam Brandstore

Koningshoek 92355

Andere HEMA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in Maassluis kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger