HEMA map

HEMA

7.8 · 203 recensies

Meentpassage 58/60, Papendrecht

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Meentpassage 58/60 in het gebied 'Kraaihoek' in Papendrecht ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 203 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 20 locaties in Papendrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kraaihoek hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dick den Ouden
Google Maps Logo

Wij gingen hier vanmiddag koffie drinken, nou en dat was feest 🙄 Er stonden 3 meiden en een jongen achter de balie, echt van die zaterdaghulpen. Die gozer had het druk met appen, en die drie meiden hadden dikke lol met elkaar. Tuurlijk werd iedereen geholpen, maar zoooo langzaam. Niet echt een professionele houding dit...

Dick den Ouden 1 maand geleden
john cleese
Google Maps Logo

Zoals in de meeste HEMA filialen is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. En ziet de winkel er netjes uit. De 50 cent om te plassen is raar, maar wel netjes dat je die weer terug krijgt als je wat eet of drinkt. Is wel slim en commercieel gedacht. Op de heren toilet hangt een haakje om je jas op te hangen. Maar de plek is bedacht door iemand die heel hard zijn hoofd heeft gestoten denk ik. Overtuig jezelf en lach als je de geposte foto ziet.

john cleese 5 maanden geleden
Gerrit Jonker
Google Maps Logo

De TOMPOUCEN waren oud klef en niet lekker. Waarschijnlijk dagen in een koelruimte gelegen.

Gerrit Jonker 1 jaar geleden
Roy Verhagen
Google Maps Logo

overzichtelijke winkel. Vriendelijke caissière

Roy Verhagen 1 jaar geleden
Dennis Robin
Google Maps Logo

Toppers. Wederom hele leuke meiden. Niet verder vertellen. Dan komen de verkeerde mannen er ook achter. Ssstttt haha

Dennis Robin 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Papendrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waaronder deze in Papendrecht (Kraaihoek) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
Hema Maassluis
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
City Guide

Wat te doen in Papendrecht

Benieuwd wat je naast HEMA nog meer in of rondom Papendrecht (Kraaihoek) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Kraaihoek.