HEMA map

HEMA

7.8 · 72 recensies

Aankomstpassage 4, Schiphol

HEMA
HEMA HEMA
HEMA HEMA
HEMA

Over HEMA

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Aan de Aankomstpassage 4 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt HEMA. Zoek je in de categorie warenhuis een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 72 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HEMA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Carolien
Google Maps Logo

Erg klantonvriendelijk. Ik stond kennelijk niet op de goede plek. Er was toen ik aan kwam nl nog geen rij. En werd vervolgens ondanks keurig op mijn beurt wachten helemaal niet geholpen. Jammer!

Carolien 1 maand geleden
Sterre Van Der Vennen
Google Maps Logo

Wat een ramp! De service was slecht en hoe ze daar met het eten omgaan was ook ontzettend smerig. Ze stonden van dezelfde broodjes te eten in het zicht van de klant. Ook heb ik via via gehoord hoe ze daar met het personeel omgaan, wat eigenlijk te sneu voor woorden is. Kortom ik raad deze winkel ten zeerste af, voor zowel de klant als mensen die daar eventueel zouden willen werken.

Sterre Van Der Vennen 1 maand geleden
LV
Google Maps Logo

Prima Hema en aardige dame.. Best veel verkrijgbaar...2 gezicht maskers aangeschaft😊

LV 5 maanden geleden
L H
Google Maps Logo

(Broodje oude kaas) Prijs/kwaliteit verhouding is oke. Brood was absoluut niet vers, verschrikkelijk taai en de dressing was erin getrokken. Daar krijg je wel een 6 lagen dikke plak kaas voor terug. Als vliegveld voedsel prima te doen.

L H 6 maanden geleden
Alyssa Vanzwieten
Google Maps Logo

Super aardig personeel, heeft mij goed geholpen met het vinden van producten!

Alyssa Vanzwieten 1 jaar geleden
Jacqueline van der Waart
Google Maps Logo

Fijn personeel en goede bediening. Heerlijke warme worst en tompoucen, ook leuk om de laatste spulletjes voor een vakantie te halen!

Jacqueline van der Waart 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #bb1114 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #bb1114 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #960e10 !important; }
HEMA

Alle HEMA warenhuizen

Echt HEMA! Van kleding, schoolspullen tot aan dagelijkse producten.

Benieuwd naar andere HEMA warenhuizen in Nederland? HEMA heeft in totaal 373 vestigingen waaronder deze in Schiphol (Schiphol) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HEMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HEMA warenhuizen
HEMA
HEMA
HEMA Nijmegen-Centrum
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast HEMA nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.