HEMA Utrecht

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Brusselplein 189 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 77 locaties in Utrecht op CardMapr.

HEMA

Brusselplein 189 in Utrecht

Betalen met creditcards bij HEMA in Utrecht

In Utrecht aan de Brusselplein 189 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 209 3485
Routebeschrijving
HEMA Utrecht
HEMA Utrecht
HEMA Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 32 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Maar liefst een uur in de rij gestaan om bestelde tompoucen af te halen. Beste Hema, je weet toch op basis van de bestellingen dat dit gaat gebeuren en kan dat toch slimmer inrichten. Volgend jaar haal ik ze elders

Lees verder

1/5

ik heb vandaag een heel slecht ervaring bij hema met een medewerkster gehad. ze heeft op mijn kind van 7 jaar geschreeuwd omdat hij heeft 2 snoepjes die waren naast de casa opgegeten... ik heb tegen haar gezegd dat hij autistisch is en begrijpt niet wat hij doet maar ze luisterd helemaal niet en zei ze dat hij moet stoppen dit is voor ander kinderen😠..

Lees verder

1/5

Prima HEMA. Van alles te vinden

Lees verder

4/5

Zeer slechte foto service ik mijn foto's geupload via de website en eenmaal klaar kom ik ze ophalen maar een maal aangekomen in de winkel kom ik erachter dat de foto's niet goed zijn afgedrukt niet in glans maar mat dus vraag of ze terug gestuurd kunnen worden en opnieuw kunnen worden afgedrukt maar dan met de goede wensen die ik in eerste instantie ook al had ingevuld maar dat kon niet wat sinds een week hebben ze een nieuwe regels en een nieuwe algemene voorwaarden maarja ik had mijn foto's nog geupload voor dat deze regels in gingen en er staat ook nergens op de site dat er nieuwe regels zijn qua terugnemen van fout afgedrukte foto's ik gaf toen aan om mijn foto's maar opnieuw op de website te uploaden en te bestellen maar zelfs dat kon niet ik moest de fout afgedrukte foto's zelfs betalen ? Dus betalen voor foto's waar je niks mee doet en als ik een klacht had moest ik maar met de consumentenservice contact opnemen ik ben dus zeer ontevreden over de fotoservice van hema !!

Lees verder

1/5

Ik had vandaag een onaangename ervaring hier. Ik had een grote tas met spullen uit de Blokker bij me. Ik wilde de slingers van de HEMA vergelijken met de slingers die ik bij Blokker had gekocht. Nadat ik ze vergeleken had stopte ik de slingers van Blokker weer in de BLOKKER tas en deed de slingers van HEMA in het HEMA mandje. Hierna kwam er een medewerkster van de HEMA naar me toe en zei dat ik de spullen van de HEMA niet in de Blokker tas, maar in het mandje moest doen. Dat was erg onaangenaam, alsof ik iets wilde stelen. Toen ik uitgelegd had dat de slingers van de Blokker kwamen - ik had een bonnetje bij me - had ik verwacht dat de medewerkster 'sorry' zou zeggen. Maar helaas was dat teveel moeite. Erg onbeleefd vond ik. Ik heb geen zin meer om naar deze HEMA te gaan.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 77 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt