HEMA Utrecht

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Stationshal 6 A in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

HEMA

Stationshal 6 A in Utrecht

Betalen met creditcards bij HEMA in Utrecht

In Utrecht aan de Stationshal 6 A bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 265 7675
Routebeschrijving
HEMA Utrecht
HEMA Utrecht
HEMA Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 249 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne winkel! Ze hadden alles wat ik nodig had voor een fijne treinreis en lekker eten en drinken. Medewerkers waren geduldig en vriendelijk.

Lees verder

4/5

Erg druk in het weekend maar gezellig en overzichtelijk. Veel producten op een klein oppervlak maar keus genoeg voor iets te kopen voor onderweg en thuis.

Lees verder

4/5

Een winkel die te vaak z'n (oude, trouwe) klanten teleur stelt en daar in 't geheel niet mee zit. Zoals bijvoorbeeld opeens 't assortiment broodbeleg 'even' totaal veranderd wordt en even later toch maar weer 'hersteld' wordt, maar ondertussen zijn reeds velen afgehaakt en vaak is 't 'standaard' assortiment in de winkel gewoonweg niet aanwezig en komt men voor niets. Weinig vernieuwend en/of 'verrassend' behalve wellicht de prijzen. Kortom, 'n ooit puur Nederlandse winkel (Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) die internationaal gegroeid is in 't pre internet (China import ?) tijdperk.

Lees verder

2/5

Bij binnenkomst een afdeling met verse broodjes en hotdogs. Rechts een muur met cosmetica producten. De winkel is altijd goed gevuld met producten en leuke aanbiedingen. Ruime openingstijden en vriendelijk personeel.

Lees verder

5/5

Ik kom hier om een rookworst te halen en een kopje thee alles bij elkaar 4 euro. ik gaf aan dat een briefje van tien euro af kreeg 1 euro terug hij zeg tegen mij dat was briefje van 5 euro... Ik weet heel duidelijk dat hoe een briefje van 10 euro uitziet normaal ga ik in het gesprek maar ik had haast ben diep teleurgesteld daarom 1 ster voor de rookworst en een thee van 9 euro de persoon achter de balie keek al heel vies toen vroeg om een rookworst noord Afrikaanse man jonge vent een ding vóór de duidelijkheid ik ben geen racist. Zo hoort je niet met klanten om te gaan.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere HEMA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger