HEMA Veldhoven

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Pleintjes 55-63 in Veldhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in Veldhoven op CardMapr.

HEMA

Pleintjes 55-63 in Veldhoven

HEMA Logo

Betalen met creditcards bij HEMA in Veldhoven

In Veldhoven aan de Pleintjes 55-63 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Warenhuis

Stad

Veldhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 253 7371
HEMA Veldhoven
HEMA Veldhoven
HEMA Veldhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 379 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vroeger veel diensten gedraaid in de Hema's door heel het land, zelfs een "orginele" oprichtingsakte gezien in Alphen aan de Rijn, van de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, nu zelf ook de binnen pin automaat weg, en geen "extra" bedrag van € 50,- of minder kunnen pinnen wat "echte" cash in mij zak te hebben om oo de markt nog wat klein spul te halen, al met al gaat de "Totale Service" flink achteruit, echter niet van het fijne personeel, máár door de op "Kantoor" opgelegde regels, die het verder gaande verval steeds meer versnellen, jammer van zo'n OER-Nederlands bedrijf dat teloorgang kent door Investerings Bedrijven, die Snel geld willen maken, maar bedrijven opsplitsen en naaf de "Kloten" helpen, waardoor er steeds meer leegstand komt in centra waar de komst van een (Franchise) Hema áltijd zorgde voor éxtra toeloop!!!

Lees verder

3/5

Vanmorgen super geholpen door Willem en Lies op de gordijnen afdeling voor gordijnen in de woonkamer. Geen gemakkelijke klus, gezien alle afwijking in ons huis, maar ze hielpen mij met alle rust en aandacht en dachten helemaal mee. Top service, super klantvriendelijk!

Lees verder

5/5

Jammer dat je geen koffie speciaal meer kan krijgen. Eerder maakte ze hem toch voor mij op diverse locaties ook al staat hij niet meer op de lijst want alle ingrediënten zijn aanwezig maar in Veldhoven moet je je koffie zelf maken

Lees verder

5/5

Jammer dat alles vernieuwd is de oude hema was goed en betaalbaar heelveel vaste klanten komen niet meer. Was denk ik een foto Foute beslissing. Ben bang dat de Hema het financieel niet gaat redden. Je moet niet alle dingen willen vernieuwen jammer!!!!

Lees verder

1/5

Beetje raar dat ze maar 1 ingang hebben. 2e hebben ze gesloten maar nu moet iedereen door dezelfde ingang.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Veldhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Veldhoven

Benieuwd naar andere locaties in Veldhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Veldhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Veldhoven
Blokker Veldhoven Woonwinkel

Blokker

Pleintjes 48

Trekpleister Veldhoven Drogisterij

Trekpleister

Pleintjes 90-94

Kruidvat Veldhoven Drogisterij

Kruidvat

Pleintjes 58

Jumbo Veldhoven Supermarkt

Jumbo

Pleintjes 122

HEMA Veldhoven Warenhuis

HEMA

Pleintjes 55-63

Only for Men Veldhoven Veldhoven Mode

Only for Men Veldhoven

Pleintjes 51

Andere HEMA warenhuizen in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in Veldhoven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger