Het Bosch Waterfront Kitchen map

Het Bosch Waterfront Kitchen

8 · 396 recensies

Jollenpad 10, Amsterdam

Gesloten

Het Bosch Waterfront Kitchen
Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen
Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen Het Bosch Waterfront Kitchen
Bekijk meer
Het Bosch Waterfront Kitchen

Over deze locatie

Chic restaurant met terras aan het meer, een innovatief menu met meerdere gangen en een uitgebreide wijnkaart.

Aan de Jollenpad 10 in het gebied 'Amsterdamse Bos' in Amsterdam ligt Het Bosch Waterfront Kitchen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 396 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Het Bosch Waterfront Kitchen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.023 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Bos hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Het Bosch Waterfront Kitchen' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Het Bosch Waterfront Kitchen. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Het Bosch Waterfront Kitchen

Goed nieuws! Bij Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.