Het Lagerhuys map

Het Lagerhuys

9.6 · 186 recensies

Rokin 84, Amsterdam

Het Lagerhuys
Het Lagerhuys Het Lagerhuys
Het Lagerhuys Het Lagerhuys
Het Lagerhuys

Over deze locatie

Aan de Rokin 84 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt Het Lagerhuys. Zoek je in de categorie bar & uitgaan of cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 186 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Het Lagerhuys accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Keimpe Roosjen
Google Maps Logo

Ook het tweede Biere Gourmand menu was uitstekend, heerlijke gerechten en prima bieren. Mijn broer, die nog nooit van zijn leven ook maar één zuur bier had gedronken, vond ze alle drie heerlijk, en het rookbier ook!

Keimpe Roosjen 2 maanden geleden
Corina van Ginneken
Google Maps Logo

We zochten een plekje in de drukke stad om wat te drinken en zodat ik een beetje privé kon kolven. Het was best vol maar toch werd er voor gezorgd dat ik discreet kon kolven. Daarna een heerlijk broodje op, echt heerlijk! Het personeel was super vriendelijk en de eigenaar een topper!

Corina van Ginneken 3 maanden geleden
Gino Gineticz
Google Maps Logo

Lekkere bier en leuk personeel ervaring : dope!

Gino Gineticz 3 maanden geleden
Dirk Breedveld
Google Maps Logo

Mooie selectie bieren van de tap, best aardige bediening(kan beter) maar het oogt een beetje rommelig rond de bar. Maar petje af voor de bediening die steeds door een mini raam de bestellingen naar buiten moet brengen.

Dirk Breedveld 6 maanden geleden
Gerben Voorsluijs
Google Maps Logo

Ze hebben een paar lekkere bieren maar het bord is misleidend. Ze zouden 50 bieren op de tap moeten hebben maar de helft van de kaart blijkt vervolgens op te zijn.

Gerben Voorsluijs 6 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.