Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel Amsterdam

Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel gelegen aan de Zaventemweg 3 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Zaventemweg 3 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel in Amsterdam

In Amsterdam aan de Zaventemweg 3 bevindt zich Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel. Bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Voor de actuele openingstijden van Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 797 9191
Bekijk kamerprijs
Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel Amsterdam
Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel Amsterdam
Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel?

Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 2357 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima kamer voor een lage prijs. Het gebouw is bijzonder. Receptie op de eerste, uitgangen op begane grond en -1. Liften gaan soms eerst de verkeerde kant op...

Lees verder

4/5

Leuk personeel , schone kamer, groetjes v en s

Lees verder

5/5

Het is we leuk maar niet Hygiënisch, wel jammer

Lees verder

3/5

Heel vervelend behandeld door de dame op de nacht van 27 op 28 januari 2020. Ik was later klaar met werken dan verwacht (01:45 nacht) en had geen vervoer meer naar huis waardoor ik in een hotel moest slapen. Online een boeking gedaan op booking.com. Maar helaas door het snel zoeken van een hotel en de stres heb ik de verkeerde datum ingevoerd, de datum 28 op 29 januari. Nadat ik daar gelijk achter kwam heb ik gelijk het hotel op gebeld, om te vragen of zij deze boeking konden overzetten naar 27 op 28. Helaas was dat niet mogelijk maar de dame vertelde mij dat zij wel kamers vrij hadden en als ik voor 03:00 er zou zijn het goed zou moeten komen. Ik voor de zekerheid gevraagd of het 100% mogelijk was ivm met taxi’ nemen naar het hotel. Eenmaal aangekomen by het hotel (02:10) aangebeld en kreeg eerst een andere meneer aan de telefoon waaraan ik uitlegde dat ik een kamer kwam boeken, meneer vertelde mij dat dat niet kon. Ik vertellen dat ik zijn collega gesproken had. Toen de dame aan de lijn kwam kwam ze mij vertellen dat ik geen kamer meer kon boeken? Terwijl ik haar mijn situatie nog had uitgelegd, en ik aan haar vroeg of het 100% zekerheid had. Niet dat ik daar aankom en er is niks meer vrij. WAT WEL ZO WAS DUS. Ik kon geen kamer meer krijgen ze hing op in me gezicht. Eindstand andere hotel moeten zoeken. Volgende dag contact op genomen met booking.com om te vragen of mijn boeking voor 28/29 januari geannuleerd kon worden. Booking moest contact opnemen met het hotel om samen die beslissing te maken of mijn boeking geannuleerd kon worden. Na 15 min een bericht terug gekregen dat ze me boeking niet willen annuleren!!!!??????? Na heel mijn situatie. Nou ik zal hier nooit meer boeken!!!!

Lees verder

1/5

Een hele mooie kamer.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel

Goed nieuws! Bij Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Holiday Inn Express Amsterdam - Sloterdijk Station, an IHG Hotel nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Q-Park Bos en Lommer Amsterdam Vervoer

Q-Park Bos en Lommer

Leeuwendalersweg 23b

XO Hotels Park West Amsterdam Overnachting

XO Hotels Park West

Molenwerf 1

Park Inn by Radisson Amsterdam City West Amsterdam Restaurant
Urban Lodge Hotel Amsterdam Overnachting

Urban Lodge Hotel

Arlandaweg 10-14

Amsterdam Teleport Hotel Amsterdam Overnachting

Amsterdam Teleport Hotel

Heathrowstraat 5

SPAR city Sloterdijk Amsterdam Supermarkt

SPAR city Sloterdijk

Orlyplein 147

Wow Hostel Amsterdam Overnachting

Wow Hostel

Wiltzanghlaan 60