HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam

HORNBACH Alblasserdam

Bij HORNBACH Alblasserdam gelegen aan de Kelvinring 60 in Alblasserdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Alblasserdam is één van de 7 locaties in Alblasserdam op CardMapr.

HORNBACH Alblasserdam

Kelvinring 60 in Alblasserdam

Betalen met creditcards bij HORNBACH Alblasserdam in Alblasserdam

In Alblasserdam aan de Kelvinring 60 bevindt zich HORNBACH Alblasserdam. Bij HORNBACH Alblasserdam kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt scoort HORNBACH Alblasserdam een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Alblasserdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 620 3000
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Alblasserdam?

HORNBACH Alblasserdam wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3871 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

En alweer zeer slecht vergeleken tot andere vestegingen. Beveiliger die me binnen nog durft aan te spreken op een profi pas (corona maatregelen) terwijl ik die bij de ingang al heb moeten laten zien aan 1 beveiliger en 1 medewerker en natuurlijk een beetje gek kijken en doen. Hopen dat ze snel de verkeerde tegen komen en dat de bestuur hier wat aan doet. Allemaal zeer onvriendelijk en bot tuurlijk ook wel hier en daar vrolijke medewerkers binnen maar over het algemeen wordt er niet vrolijk omgegaan met de klanten. Ps mocht er een reactie hierop komen met stuur je nummer naar dit **** email jullie kennen mijn e mail sturen jullie maar een mail met UW persoonlijke telefoon nummer! wil ik zeker komen praten over het ongeval.

Lees verder

1/5

Vandaag deze winkel bezocht, nu draag ik geen mondkapje omdat ik daar last van heb. Daarvoor draag ik ook een pasje bij me zoals het rijk dit heeft voorgeschreven. De beveiliger bij de deur hete me welkom en maakte geen opmerking over het niet dragen van een mondkapje. Echter toen ik in de winkel was kwam er een medewerker naar mij toe die me echt opgezocht had. Lichtelijk  overspannen vroeg hij naar mijn mondkapje, hierop heb ik hem het pasje getoond en gemeld dat ik een medische aandoening heb waardoor ik er last van heb. Dan moest er volgens deze meneer een collega van hem met mij meelopen, dit voor mijn veiligheid en de veiligheid van andere klanten en medewerkers. Ik had een hele waslijst van spullen die ik moest hebben en had absoluut geen zin om gestalkt te worden. Dus ik ben in één streep naar de uitgang gelopen. Hier werd ik naar na gesnauwd door de caissière: mondkapje mondkapje MONDKAPJE!  Ik heb mijn geld bij een andere bouwmarkt uitgegeven.

Lees verder

1/5

Deskundig en vriendelijk personeel. Deze bouwmarkt heeft werkelijk alles voor de klus

Lees verder

5/5

Vergaande service!! In dit geval heet de beste man Roela en hij is vanaf vandaag wat mij betreft werknemer van de maand (landelijk!). Hij heeft mij niet allen goed geadviseerd, maar ook geholpen tot aan inladen toe. Dit terwijl hij eigenlijk al heel druk was. @HORNBACH: deze jongen mogen jullie héél trots op zijn !

Lees verder

5/5

Online bestelling gedaan. De aangekondigde mail met gegevens betr precieze ophaalpint e.d. kwam uren later dan de afhaaldatum en tijd. Het duurde in totaal 1uur, in de snijdende koude wind, om de bestelling op te halen. We stonden in een lange rij. Onduidelijk was of je al een kar mee moest nemen. Gedaan voor de zekerheid, bleek overbodig. Nu niet gedesinfecteerde 2 karren vastgehad. Desinfecteermaterialen waren niet aanwezig. Moest tekenen bij in ontvangst neming. Iedereen met dezelfde, niet gedesinfecteerde pen. Order werd pas verzameld nadat je je online factuur liet zien. Vroegen naar het ordernummer. Hebben dit niet gebruikt bleek na lang wachten. Schreeuwden op boze toon dat we 'pas om 19u waren ingepland als ophaaltijd '. De juiste ophaaltijd van 15.30u kon ik hem op mijn onlinefactuur laten zien. Bleken ze op naam de order klaar te namen en ja zeg, waren er toch 2 klanten met dezelfde naam.. Organisatie is wellicht nog in de beginfase, maar laat momenteel duidelijk te wensen over.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Alblasserdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Alblasserdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Alblasserdam

Benieuwd naar andere locaties in Alblasserdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alblasserdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alblasserdam
Kruidvat Alblasserdam Drogisterij

Kruidvat

Cortgene 4C

Hans Anders Opticien Alblasserdam Alblasserdam Opticien
Blokker Alblasserdam Alblasserdam Woonwinkel

Blokker Alblasserdam

Makado-Center 66

Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Plantageweg 31

Het Wapen van Alblasserdam Alblasserdam Restaurant
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Kelvinring 60

McDonald's Alblasserdam Alblasserdam Fastfood

McDonald's Alblasserdam

Kelvinring 46

Andere HORNBACH bouwmarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HORNBACH nog meer locaties. Naast HORNBACH Alblasserdam in Alblasserdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HORNBACH locaties
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Alblasserdam

HORNBACH Duiven Duiven Bouwmarkt
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwegein

Nieuwegein

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Amsterdam

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag Bouwmarkt