HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam

HORNBACH Alblasserdam

Bij HORNBACH Alblasserdam gelegen aan de Kelvinring 60 in Alblasserdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Alblasserdam is één van de 4 locaties in Alblasserdam op CardMapr.

HORNBACH Alblasserdam

Kelvinring 60 in Alblasserdam

Betalen met creditcards bij HORNBACH Alblasserdam in Alblasserdam

In Alblasserdam aan de Kelvinring 60 bevindt zich HORNBACH Alblasserdam. Bij HORNBACH Alblasserdam kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Alblasserdam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HORNBACH Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Alblasserdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 620 3000
Routebeschrijving
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Alblasserdam?

HORNBACH Alblasserdam wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3164 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Schuifdeur besteld, WoW wat ziet die er gaaf uit op de site. En wat slecht gemaakt.gaten niet voor geboord waardoor en spleten in zaten. 30 euro korting gehad. Wij moesten de bestelde deur met levertijd wel meenemen omdat we al ruim voor Corona aan het verbouwen zijn. Diegene die hem komt inhangen kon alleen op dinsdag. Nogmaal gatenniet voorgeboord. Niet goed gelijmd en gepersd op elkaar. Een kant mooi ( die laten ze dan ook zien op de site) andere kant vol met schroeven, de een dieper dan de ander geboord. Het zou in elkaar geschoven moeten zitten, maar nee. Bij thuiskomst nog een mega kier ontdekt. Ik zeg niet doen, hele slechte afwerking.

Lees verder

1/5

De medewerkers weten echt iets over hun producten en hoe deze gebruikt moeten worden. En zeer klantgericht, laatst was er iets uitverkocht, waar ik na op zoek was. Deze medewerker vond er later toch nog één en is mij in de winkel gaan zoeken. (was 10 gangpaden verder in de winkel) 👍

Lees verder

5/5

Prima altijd proberen ze iedereen, t beste te helpen. Echter vandaag een discussie gehad. Iedereen moet netjes een winkel wagen mee nemen en dat is terecht. Echter de mijne had iemand anders mee genomen terwijl ik spullen pakte. Daar werd ik netsjes op aan gesproken terecht. Meneer waar is u winkelwagen. Alleen 1 maal de kassa's blijkt mij tot verbazing dat klanten mits twee kassa's open zijn minder dan 1 meter tussen de betalende klanten is. Dat vind ik helaas jammer. Ik spreek hier vervolgens ook de mederwerker op aan. Kreeg ik de antwoord, ja dan staan de rijen tot achter in de winkel. Dus er word met twee maatstaven gemeten. Dat is wel een min punt.

Lees verder

4/5

Prima bouwmarkt, prijzen zijn goed, personeel wil het liefst zo snel mogelijk van je vraag af zijn

Lees verder

4/5

Zeer attentie crew bij retourbalie was wachten in returnrij waard.. Bij ingang vrolijke en duidelijke "portier".. Op parkeer terrein helaas minder duidelijke verwijzing naar.. Zo ver mogelijk achterin.. terwijl open plekken niet gebruikt mochten worden van vrouwelijke verkeersregelaar.. ..

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Alblasserdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Alblasserdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Alblasserdam

Benieuwd naar andere locaties in Alblasserdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alblasserdam zijn er nog 4 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alblasserdam
Hans Anders Opticien Alblasserdam Alblasserdam Opticien
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Plantageweg 31

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Kelvinring 60