HORNBACH Amsterdam Amsterdam

HORNBACH Amsterdam

Bij HORNBACH Amsterdam gelegen aan de Berchvliet 14 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Amsterdam is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

HORNBACH Amsterdam

Berchvliet 14 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij HORNBACH Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Berchvliet 14 bevindt zich HORNBACH Amsterdam. Bij HORNBACH Amsterdam kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Amsterdam een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HORNBACH Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 754 5200
Routebeschrijving
HORNBACH Amsterdam Amsterdam
HORNBACH Amsterdam Amsterdam
HORNBACH Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Amsterdam?

HORNBACH Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3545 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Normaal kom ik in Zaandam echter door een artikel dat in Zaandam niet vooradig was naar Amsterdam gegaan. Tijdens de Corona mag je niet met 2 man naar binnen. Hier heb ik begrip voor, echter als je platen hout komt halen is 2 man wel gewenst. Als je dus alleen bent heb je hulp nodig , en als je dat vraagt krijg je de opmerking dat maar online moet bestellen. Ook loopt de meneer gewoon weg. Daar sta je dan bij het plaatmateriaal alleen. Online bestellen heb ik 1 keer eerder gedaan met gipsplaten. Sinds ik dit geleverd heb gehad wil ik alles zien voordat ik betaal. Ik ben de winkel uitgegaan zonder het plaatmateriaal. Naar dit filiaal zal ik niet snel meer gaan.

Lees verder

1/5

Zeer onvriendelijk aan de telefoon. Eigenlijk gewoon onbeschoft. Geen begrip of empathie voor de klant. Een bestelling gedaan en voor 80 euro aan bezorgkosten betaald, bestelling van 200 euro. Ze zetten het pakket op de begane grond in Amsterdam en lopen dan weg, terwijl ik zeg dat ik naar beneden kom. Aan de telefoon word ik als een kleuter behandeld op een kleinerende toon dat ik de leveringsvoorwaarden had moeten lezen. Ik krijg het gevoel dat ik maar een zeurende klant ben, terwijl ik wel help hun business overeind te houden. Volgende keer ga ik hier niks meer bestellen. Dit was niet mijn eerste slechte ervaring. Ook in de winkel wordt er onderscheid gemaakt, 10 klanten mogen hun tas wel mee nemen en ik mag mijn rugzak (terwijl ik in een jurkje loop en geen zakken heb) niet meer naar binnen nemen waar portemonnee en autosleutel in zit. Ik voel me hier erg onwelkom en zal ook weg blijven voortaan.

Lees verder

1/5

Bestel NOOIT iets bij de HORNBACH WEBSHOP! Ik ben er ingetuind en het één grote ellende. Ga naar de winkel of koop iets bij een andere webshop. Wat een prutsers! Tot twee keer toe thuis gebleven omdat er geleverd zou worden. Twee keer niet gekomen. Als je ze belt is het toverwoord 'Helaas' maar ze weten echt van niks bij de klantenservice. Zeer, zeer slecht.

Lees verder

1/5

Was op dezelfde dag in filialen Amsterdam en Zaandam geweest. Dan gaat mijn voorkeur naar zaandam uit. Wereld van verschil in indeling en overzicht. Vooral nu met die RIVM maatregelen. Het doet rommelig aan. Lijkt wel de Aldi onder de bouwmarkten.

Lees verder

2/5

Deze beoordeling heeft betrekking tot online shop van hornbach. Ik doe vaak inkopen bij hornbach in Amsterdam en dat gaat meestal soepel, en vriendelijke personeel in de winkel MAAR totdat ik een paar weken geleden geadviseerd kreeg om beter mijn inkopen online te doen i.v.m een strakke bouwplaning. Maar dat liep niet goed af. De spullen waren beschadigd en hebben niet dezelfde kwaliteit als in de winkel gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld een deur die ik heb gekocht in de winkel ter waarde van 300 euro. Ik vertelde de medewerker dat ik precies dezelfde deur wilde met lak en al maar wat ik heb gekregen is een beschadigde deur en ook nog maar gegrond. Dus in feiten moet je een deur van deze waarde kopen een ook nog zelf lakken. Dat kan alleen een professionele schilder doen. Omdat ie ook 8 ruiten heeft waar je ook voor het plaatsen ervan betaalt. Tijdens het plaatsen is er ook schade gemaakt aan de sponing van de ruiten. Een vouwdeur die niet klopt stroken niet gelijk slechte kwaliteit (kunstof) voor 155 euro. Zelfs een deur van 25 euro is veel beter en veel goedkoper. Gipsplaten en kozijnen waren beschadigd. Kortom een slechte levering en ook slechte service. Omdat de klantenservice mij een kadeubon ter waarde van 40 euro aanbiedt terwijl alles bijna beschadigd was en ook de slechte kwaliteit. Ik ben echt teleurgesteld door de klanten service. Hopend iedereen genoeg te hebben geïnformeerd over de zeer slechte online shop van hornbach.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Amsterdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Amsterdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17