HORNBACH Best Best

HORNBACH Best

Bij HORNBACH Best gelegen aan de Zandstraat 15 in Best kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Best is één van de 6 locaties in Best op CardMapr.

HORNBACH Best

Zandstraat 15 in Best

HORNBACH Logo

Betalen met creditcards bij HORNBACH Best in Best

In Best aan de Zandstraat 15 bevindt zich HORNBACH Best. Bij HORNBACH Best kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Best een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Best

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0499 334 000
HORNBACH Best Best
HORNBACH Best Best
HORNBACH Best Best

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Best?

HORNBACH Best wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 4700 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een ellende als je moet verbouwen. 2x een uur staan wachten, omdat het stucspul vanaf de andere kant van het gebouw gehaald moet worden. Jullie weten toch dat ik er om 8.30 ben en dan nog steeds een uur laten wachten. En de bestelling is de helft van de tijd niet eens compleet! En daarnaast ook nog super onvriendelijk personeel: "ja daar kunnen wij niks aan doen" en dan weglopen. Dan kan de eigenaar wel zijn excuses hier in de reviews aan iedereen aanbieden maar dat slaat natuurlijk ook nergens op, doe wat aan de oorzaak van het probleem man!

Lees verder

1/5

Online bestelling gedaan. In de bevestigingsmail staat 3x vermeld dat ik het om 1330u op kan halen. Echter staat er in de laatste regel van de hele text ook nog dat ik een bevestiging mail moet afwachten. Dus aangekomen meld de man aan de poort dat ik dus niet geholpen kan worden. Rechts omkeer dus. Omdat ik veel reistijd op en neer heb, bel ik de service terplekken met de vraag of er mogelijk problemen zijn met de order. Ook maak Ik hem erop attent dat de mail niet helder is. Geeft de man mij terug dat mijn fout is en dat ik maar beter moet lezen. Want het start in de mail. Ik had best begrip voor de situatie maar nu heeft Hornbach het hellemaal gedaan. Wat een slechte behandeling.

Lees verder

1/5

Vandaag echt de slechte service ooit ervaren van de Hornbach in Best.. Omdat het product beschadigd was heb ik tijdens het afhalen meteen aan de bel getrokken. Uiteindelijk kwam er een manager naar buiten die me met allerlei onsamenhangende redenen af heeft gescheept, er werd totaal niet in oplossingen (mee)gedacht. Deze vrouw is totaal incapabel om klanten te woord te staan, ik vond haar ronduit schofterig. Omdat het bijna sluitingstijd was kreeg ik het idee dat ze mij snel af wilde wimpelen. Aan het einde van de rit heb ik nog steeds niet wat ik nodig heb, en als ik het opnieuw bestel heb ik grote kans dat ik wederom hetzelfde beschadigde artikel krijg. Erg jammer!

Lees verder

1/5

Er is een bestelling gedaan voor Parkiet vogels, 3 zakken van 12 kg, omdat u niet online een bestelling kunt plaatsen voor minder dan 25 euro, dit is eerst Ten tweede kwam ik zaterdag met de trein van het dorp naar Pest (40 minuten) om de drie tassen op te halen Dan bedekt sneeuw de grond, vanaf het treinstation is er geen vervoer, behalve 2.500 meter lopen naar de deur van het bedrijf. De bewaker stond bij de buitenpoort en de deur was gesloten. Ik vertelde hem wat er was gebeurd en hij belde zijn manager, maar zijn manager weigerde me binnen te laten om parkietenvoer op te halen. Hoewel de directeur te horen kreeg dat ik met de trein en te voet uit een ver dorp kwam, weigerde hij!

Lees verder

1/5

Laagst prijs garantie, wat een grap. Hornbach past dezelfde truc toe bij zijn laagste prijs garantie als alle andere bedrijven. Ze zijn groot genoeg om bij hun inkoop eigen ean nummers af te dwingen, dus het eannummer komt dan "niet overeen". Ja doei! Merk is hetzelfde, typenummer is hetzelfde, eigenschappen zijn hetzelfde. Nou ja, laagste prijs garantie ook een keer getest. Net zo grote farce als bij Mediamarkt, Decathlon en al die andere grote jongen die wel zorgen dat het typenummer of ean genoeg afwijkt om er niet aan te hoeven voldoen. En ze zijn meer als groot genoeg om dat af te dwingen bij hun leverancier. Ze zijn dus niet slechter als de rest, maar ook niet bijzonder op dit punt.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Best?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Best, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Best

Benieuwd naar andere locaties in Best waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Best zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Best
KARWEI bouwmarkt Best Best Bouwmarkt
ALDI Best Supermarkt

ALDI

Secretaris L. Jansenstraat 34

Bristol Best Best Mode

Bristol Best

Oranjestraat 1

HEMA Best Warenhuis

HEMA

Hoofdstraat 8 F

Kruidvat Best Drogisterij

Kruidvat

Hoofdstraat 20

Pearle Opticiens Best Best Opticien

Pearle Opticiens Best

Boterhoek 22

Andere HORNBACH bouwmarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HORNBACH nog meer locaties. Naast HORNBACH Best in Best kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HORNBACH locaties
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Alblasserdam

HORNBACH Bouwmarkt Duiven Duiven Bouwmarkt
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwegein

Nieuwegein

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Amsterdam

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag Bouwmarkt