HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag

Bij HORNBACH Bouwmarkt Den Haag gelegen aan de Singel 115 in Den Haag kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag is één van de 86 locaties in Den Haag op CardMapr.

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag

Singel 115 in Den Haag

Betalen met creditcards bij HORNBACH Bouwmarkt Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Singel 115 bevindt zich HORNBACH Bouwmarkt Den Haag. Bij HORNBACH Bouwmarkt Den Haag kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Bouwmarkt Den Haag een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HORNBACH Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Den Haag

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 759 0000
Routebeschrijving
HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag
HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag
HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Bouwmarkt Den Haag?

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3641 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik wist dat Hornbach in de buurt zat. Ben er nu 1 keer geweest. Tevens de laatste keer. Wat een vreselijke zaak. Slechte kwaliteit! Bij het hout staat geen rechte lat alles is scheluw, heel bijzonder dat Hornbach de scheluw latte gewoon in het schap zet, geen woorden voor en het personeel weet niet wat 1,5 meter afstand is. Nog eens omgedraaide wereld. Wat een geluk dat GAMMA en Praxis er zijn. Hebben vriendelijk personeel die tevens verstand van zaken hebben. Nul scheluw hout. Ik moest 1 ster zetten anders kon dit bericht niet plaatsen, deze heeft Hornbach niet verdient. Geachte, Beetje een apparte reactie van u ? wat denk u dat ik nog eens energie ga steken in een mail naar jullie? Is toch duidelijk wat er staat. Pak het op een doe er iets mee.

Lees verder

1/5

Mensen zijn daar door gedraaid je krijg carona met hoesten en niezen dus doe normaal en zorg gewoon dat je op je site heb staan wat je buiten moet af halen en wat binnen is

Lees verder

1/5

We hadden eerder ophoogzand en stenen besteld. Het zand was op tijd afgeleverd en vrijdag zouden de stenen komen. Niets daarvan. We hebben gebeld met Hornbach, maar die geven aan dat er maandag pas gekeken kan worden waar de bestelling dan wel is. Sta je dan met hulp voor niets te wachten...... zeer slordig. Had ik net de dagen vrij én de hulp voor die dag en dan kan je niets doen. Ik had echt wel meer verwacht. Daar zijn dus geen afspraken mee te maken? Echt boos over.

Lees verder

1/5

Normaliter zou ik meer sterren hebben gegeven. Echter, in deze corona-periode vond 1 of andere sodemieter het nodig om onderscheid te maken. Mijn vrouw mocht niet mee naar binnen, pertinent niet. Prima, had alle begrip voor.Dat was volgens hem de regel. Maar wie of wat schetste mijn verbazing, toen ik eenmaal binnen, diverse echtparen zag. Wellicht maakte die klootzak onderscheid in ras, stand of religieuze overtuiging. Toen ik hem daarmee confronteerde, werd hij vuurrood. Ondanks zijn vieze stinkende baard kon dat goed gezien worden. Echter, de behandeling binnen door Ad van omgeving pad 11 was zoals altijd fantastisch.

Lees verder

1/5

Een prachtige ruim gesorteerde bouwmarkt. Ik kwam wat kopen en ruilen. Er is een ruime parkeergelegenheid. Bij het ruilen werd niet moeilijk gedaan, hoewel de spullen uit een ander filiaal kwamen. Je kan zelf je kleingoed schroeven, bouten en moeren pakken, vaak zonder dat het in allerlei plastic lastig te openen en milieu onvriendelijke verpakkingen zit. Blijkbaar hebben ze bij Hornbach nog voldoende vertrouwen in hun klanten om deze makkelijke manier van uitzoeken en kopen kunnen hanteren.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Bouwmarkt Den Haag?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Bouwmarkt Den Haag, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 86 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258