Hornbach Kerkrade Kerkrade

Hornbach Kerkrade

Bij Hornbach Kerkrade gelegen aan de Roda J.C. Ring 4 in Kerkrade kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hornbach Kerkrade is één van de 6 locaties in Kerkrade op CardMapr.

Hornbach Kerkrade

Roda J.C. Ring 4 in Kerkrade

HORNBACH Logo

Betalen met creditcards bij Hornbach Kerkrade in Kerkrade

In Kerkrade aan de Roda J.C. Ring 4 bevindt zich Hornbach Kerkrade. Bij Hornbach Kerkrade kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt, scoort Hornbach Kerkrade een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Kerkrade

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

045 400 4200
Hornbach Kerkrade Kerkrade
Hornbach Kerkrade Kerkrade
Hornbach Kerkrade Kerkrade

Reviews

Wat zeggen anderen over Hornbach Kerkrade?

Hornbach Kerkrade wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3336 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een waardeloze winkel wat betreft service. In de buitenruimte, waar mondkapjes niet verplicht zijn, wordt het reeds betaalde product niet overhandigd wanneer je geen mondkapje draagt! Omdat op het bord op de parkeerplaats wordt vermeld dat er een mondkapje op moet...argumenten mijnerzijds dat men vanalles op een bord kan zetten en het daarmee nog niet automatisch wet is, worden aan de kant geschoven. De huisregels van Hornbach zijn leidend volgens de bedrijfsleider. Huisregels mogen echter nooit in strijd zijn met wettelijke bepalingen, maar dat snapt deze overduidelijk juridische leek niet. Beschamend wat hier gebeurt! Ik raad iedereen aan naar de Gamma te gaan waar je wel als mens wordt behandeld. Bij de Hornbach is de leuze "Maske macht frei" mogelijk beter geschikt dan de bekende kreet. Leuk feit om nog te vermelden: bij het netjes indienen van een klacht op zondag word je al zuchtend en tierend doorverbonden met de bedrijfsleider. De Hornbach is blijkbaar zoals de parkeerplaats er uitziet: één grote rommel. Klacht wordt ingediend bij: Meldpunt discriminatie: wegens weigeren overhandigen gekochte goederen bij niet dragen mondkapje binnen de wettelijke regels; Autoriteit Persoonsgegevens: wegens eisen medische verklaring in een gebied waar dat niet geldt; Hoofdkantoor Hornbach.

Lees verder

1/5

Langs deze weg een speciaal dankwoord aan 'Wendy'. Ik heb haar, vanwege de maatregelen rondom COVID-19, alleen telefonisch kunnen spreken. Daarom hoop ik dat het haar bereikt via deze review. Ze is werkzaam in het filiaal te Kerkrade. Zij heeft echter laten zien wat het betekent om een stap extra te zetten voor klanten. Dit verdient niet meer dan grote waardering. Uitstekende service! De Hornbach mag enorm trots zijn op een werknemer als jij. Ik hoop dat dat niet onopgemerkt blijft! Dank!

Lees verder

5/5

als ik vraag of dit het onderdeel is wat past op een bepaalde kraan, dan zeggen ze dat het absoluut niet past. achteraf blijkt dat ik precies het juiste onderdeel voor mijn waterkraan in de handen had. zeer slechte service....

Lees verder

1/5

Wij hebben op 25 januari vloerbedekking besteld , op 3 januari zou die geleverd worden .Vandaag is het 10 februari en wij hebben ze nog steeds niet , en als je mailtjes schrijft krijg je gewoon geen antwoord 👎👎👎🤮

Lees verder

1/5

Als ondernemer ben ik jaren lang klant geweest van de Hornbach, tot ik zag dat deze winkelketen voorop liep in de corona maatregelen. Elk normaal denkend mens begrijpt dat deze maatregelen bedoeld zijn om een controle staat te kunnen invoeren, waarbij de middenstand kapot moet worden gemaakt en het heeft niks te maken met een zogenaamde pandemie. De Hornbach begrijpt dit spel van onze criminele overheid en wilt alleen maar een wit voetje halen bij deze zelfde overheid om zo een betere positie te kunnen krijgen dan de concurrent. Ik geef nooit meer een cent uit in deze winkel.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Hornbach Kerkrade?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hornbach Kerkrade, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Kerkrade

Benieuwd naar andere locaties in Kerkrade waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kerkrade zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kerkrade
Kruidvat Kerkrade Drogisterij

Kruidvat

Orlandopassage 19

Pearle Opticiens Kerkrade Kerkrade Opticien

Pearle Opticiens Kerkrade

Orlandopassage 8

HEMA Kerkrade Warenhuis

HEMA

Niersprinkstraat 3

Jumbo Kerkrade Supermarkt

Jumbo

Onze Lieve Vrouwestraat 5

Hans Anders Opticien Kerkrade Kerkrade Opticien
C&A Kerkrade Mode

C&A

Niersprinkstraat 5

Andere HORNBACH bouwmarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HORNBACH nog meer locaties. Naast Hornbach Kerkrade in Kerkrade kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HORNBACH locaties
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Alblasserdam

HORNBACH Bouwmarkt Duiven Duiven Bouwmarkt
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwegein

Nieuwegein

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Amsterdam

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag Bouwmarkt