HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein

HORNBACH Nieuwegein

Bij HORNBACH Nieuwegein gelegen aan de Veldwade 3 in Nieuwegein kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Nieuwegein is één van de 8 locaties in Nieuwegein op CardMapr.

HORNBACH Nieuwegein

Veldwade 3 in Nieuwegein

Betalen met creditcards bij HORNBACH Nieuwegein in Nieuwegein

In Nieuwegein aan de Veldwade 3 bevindt zich HORNBACH Nieuwegein. Bij HORNBACH Nieuwegein kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt scoort HORNBACH Nieuwegein een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Nieuwegein

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 266 9000
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Nieuwegein?

HORNBACH Nieuwegein wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 6222 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

waar het eerst toch een van mijn favoriete winkels was ga ik me na elk bezoek meer ergeren. ik 'dacht' dat met 30 meubelpanelen het makkelijker zou zijn dit vooraf te bestellen en af te halen.. maar nee. dat doen we ook niet meer. wat een puinhoop is de afhaal service geworden zeg. hout ligt tegenwoordig ook buiten, maar wel binnen afrekenen. nu met de corona regel dat je eerst een verplichte marathon door de gehele winkel moet lopen (en voor afhalen 2x) is dit voor mij het laatstje bezoekje geweest, ik ga een poging doen bij een andere hornbach, maar anders is het gewoon exit hornbach. wat een totale on logica zit hier in zeg.. wil je corona stoppen, ga dan niet verplichten meerdere keren door de HELE winkel te lopen.

Lees verder

2/5

Als je Hornbach gewend bent, dan valt Nieuwegein heel erg tegen. Personeel zeer onvriendelijk op de dame bij de tweede kassa na Eerste kassa hadden we alles laten scannen en gaven ons pasje af van "zakelijk" winkelen en toen mochten we niet afrekenen. Daarvoor moet je blijkbaar naar de andere kant (drive-in) van de winkel voor ophaallocatie. Daar werden geholpen door een aardige mevrouw, maar toen kwamen we bij de poort van de drive-in en daar mochten we onze bon ter controle laten zien. Dit omdat er veel gestolen kon worden 🤨🤨 Deze dame die de bon controleerde had beter bij de beveiliging of in het leger kunnen werken! Daar sta je dan als zakelijke klant. Een reguliere klant kan zo naar buiten lopen en een zakelijke klant wordt dubbel gecontroleerd. Ook nog niet erg .... maar de toonzetting was echt maar dan ook echt belachelijk. Ik ga voortaan weer lekker naar Hornbach in Best. Vele mooiere winkel. Beter georganiseerd en veel, maar dan ook veel vriendelijker personeel. Einde Hornbach Nieuwegein voor mij!

Lees verder

1/5

Prima, overal netjes aangegeven welke richting je door een pad moet lopen en hoeveel mensen er in dat pad maximaal mogen zijn. Echt duidelijk! Wel jammer dat zelfs het personeel er maling aan heeft, dus laat staan dat er mensen worden aangesproken die de duidelijke looprichting over het hoofd zien. Ook ik ben dat Corona gez..k zat, maar zit er toch zeker niet op te wachten het op te lopen en daarmee de kans te lopen andere, misschien wel de zwakkere, te besmetten. Om de kans hierop te vergroten lijkt het mij nog steeds handig ons aan de Corona regels te houden! Misschien dat we van de zomer dan weer wat vrijer kunnen zijn!

Lees verder

3/5

Sinds Corona een drama om hier te winkelen! Veel te weinig parkeergelegenheid In- en uitrit aan dezelfde zijde, verkeersregelaars die elke week andere regels hanteren voor het parkeerbeleid van grote busjes en buiten in een lange rij wachten tot je naar binnen kan. De retourenbalie is helemaal een ramp! Het personeel gedraagt zich ineens als ware handhavers en schromen niet om je aan te spreken op je gedrag. Maar staan zelf wel allemaal op kluitjes door de winkel. Hypocriet gedoe! Wij zijn als bedrijf ondertussen ergens anders gaan winkelen!

Lees verder

1/5

Na eerder positieve ervaringen gaat het nu goed mis. Iets besteld en betaald. Blijkt niet meer op voorraad en niet meer te leveren te zijn. Dat hoor je dan net voor je het af moet halen. Op je reeds betaalde centen kan je daarna ook nog eens 10 dagen wachten terwijl er 3 tot 4 wordt verteld als ze bellen dat het product niet leverbaar is. Ik wens iedereen succes als je moet bellen. Ik had 6 pogingen en bijna een uur nodig om er doorheen te komen. De eerste 5 x werd de verbinding verbroken. Voor mij even geen Hornbach meer.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Nieuwegein?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Nieuwegein, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Nieuwegein

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwegein waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwegein zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwegein
Bristol Nieuwegein Nieuwegein Mode

Bristol Nieuwegein

Makadocenter 17-18

KARWEI bouwmarkt Nieuwegein-Centrum Nieuwegein Bouwmarkt
Ezprezzo Café Nieuwegein Cafe's

Ezprezzo Café

Raadstede 68

MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein Elektronicawinkel

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41

Only for Men Nieuwegein Nieuwegein Mode
Kruidvat Nieuwegein Drogisterij

Kruidvat

Raadstede 39

ICI PARIS XL Nieuwegein Verzorging

ICI PARIS XL

Raadstede 58

HEMA Nieuwegein Warenhuis

HEMA

Boogstede 19

Andere HORNBACH bouwmarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HORNBACH nog meer locaties. Naast HORNBACH Nieuwegein in Nieuwegein kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HORNBACH locaties
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Alblasserdam

HORNBACH Duiven Duiven Bouwmarkt
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwegein

Nieuwegein

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Amsterdam

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag Bouwmarkt