HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein

HORNBACH Nieuwegein

Bij HORNBACH Nieuwegein gelegen aan de Veldwade 3 in Nieuwegein kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Nieuwegein is één van de 18 locaties in Nieuwegein op CardMapr.

HORNBACH Nieuwegein

Veldwade 3 in Nieuwegein

Betalen met creditcards bij HORNBACH Nieuwegein in Nieuwegein

In Nieuwegein aan de Veldwade 3 bevindt zich HORNBACH Nieuwegein. Bij HORNBACH Nieuwegein kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Nieuwegein een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HORNBACH Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Nieuwegein

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 266 9000
Routebeschrijving
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Nieuwegein?

HORNBACH Nieuwegein wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 5351 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vanwege Corona lange wachttijden ( begrijpelijk) na ruim een half uur eindelijk binnen heb ik wand tegels besteld. Na 3 weken netjes een mail dat het klaarstond. Weer in de rij wachten om alleen op te halen, maar oké. Medewerker zegt tegen mij eerst bon af te rekenen, kom dan naar de aangewezen plek dan zet ik ze zo op je aanhanger. Ik bon afgerekend en zoals afgesproken wil ik met de aanhanger naar de aangewezen plek. Staat daar een pipo van de beveiliging dat ik daar niet mag komen, omdat het daar alleen voor de profi leden zou zijn !! Ik situatie uitgelegd, maar nee hoor ik moest weer terug in de rij staan om weer de winkel in te gaan. Al met al ruim 1,5 uur bezig geweest om een paar dozen tegels op te halen. Laatste paar keer valt het mij echt zwaar tegen terwijl ik daar vroeger toch vaak en graag kwam. Chagrijnige medewerkers ook.

Lees verder

1/5

Buiten doet men hun best om iedereen afstand te laten houden en worden de karretjes keurig voor iedereen schoon gemaakt, helemaal goed dus. Maar eenmaal binnen is het wild West. Ik was er tussen 16 en 17 uur op een doordeweekse dag en kon met geen mogelijkheid de anderhalve meter aanhouden. De paden zijn daarvoor te smal, er lopen teveel mensen binnen en die lopen ook nog eens door elkaar. Ook lijken de maatregelen een deel van het personeel niet te interesseren. Dat moet toch beter kunnen?!

Lees verder

2/5

Als hornbach het niet heeft hoef je niet verder te kijken, dan hebben de andere bouwmarkten het ook niet. Wat ik wel irritant vind is dat je steeds meer slecht Nederlands sprekende werknemers tegen komt. Als je ze al verstaat dan begrijpt negen van de tien niet wat je bedoelt of waar het ligt. Jammer. 3 sterren ipv 5 ivm de slecht nederlands sprekende werknemers.

Lees verder

3/5

Ongelooflijk slechte klantenservice. Ik heb mengverf gekocht omdat ik niet geheel tevreden was met de kleur die ik had gekocht. Na het mengverf te hebben toegevoegd (2x) zag ik geen enkel verschil. Ik heb de klantenservice gemaild. Ik kreeg alleen een email dat het naar de juiste afdeling was doorgemaild. Na 3 weken heb ik nogmaals gemaild en kreeg ik exact hetzelfde antwoord. Weer een week verder kreeg ik te horen dat ik het mengverf alleen kon gebruiken met witte verf. Dit stond nergens aangegeven op de website. Ik heb geantwoord dat ik niet tevreden ben met de terugkoppeling en dat ik op een tegoedbon wil of mijn aankoop bedrag terug. Vervolgens weer een mail ontvangen dat mijn vraag wordt doorgestuurd. We zijn nu 3 weken verder en weer geen antwoord. Ik raad iedereen aan hier nooit iets te kopen. Heel slecht!

Lees verder

1/5

7 mei kregen we een blokhut Flora 600 geleverd. 9 mei gingen we aan de slag om het in elkaar te zetten. Halverwege zagen we dat de verkeerde blokhut was geleverd. Niet een platdak maar een puntdakhut. Meerdere malen gebeld. We kregen te horen dat we 14 mei dus 5 dagen later de handleiding via mail zouden krijgen. Dat we dan moesten we aankruisen wat we miste. Vervolgens weer wachten tot alles binnen is. ONDERTUSSEN 1: onze monteur heeft daarna geen tijd meer hij heeft andere werkjes. 2: alles staat in de tuin onbedekt? Fietsen ed omdat er geen huisje staat. 3: we hebben de monteur betaald en moeten hem weer betalen omdat hij terug moet komen. 4: omdat de dak er niet op staat en omdat hij niet gelakt is is hij nu onbeschermd en onderregent?! 5: We moeten nu vrije tijd en monteur inplannen die we niet hebben om deze hut te fiksen. 5 dagen erna en ik krijg geen oplossing terwijl alles ondertussen onderregent wordt?!? Ik baal enorm!!!!

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Nieuwegein?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Nieuwegein, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Nieuwegein

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwegein waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwegein zijn er nog 18 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwegein
KARWEI bouwmarkt Nieuwegein-Centrum Nieuwegein Bouwmarkt
Ezprezzo Cafe Nieuwegein Cafe's

Ezprezzo Cafe

Raadstede 68

MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein Elektronicawinkel

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41