HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel gelegen aan de Laan van Avant-Garde 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel is één van de 6 locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel op CardMapr.

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Laan van Avant-Garde 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Betalen met creditcards bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Laan van Avant-Garde 1 bevindt zich HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel. Bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HORNBACH Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Nieuwerkerk aan den IJssel

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0180 333 000
Routebeschrijving
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel?

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 5083 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het gaat steeds verder achteruit met de Hornbach. Service zakt en prijzen stijgen. Vandaag ruim een half uur gewacht omdat de planten niet goed zijn afgeprijst. 3 personen zijn er mee bezig geweest. Had ik geweten dat het zo lang duurde had ik die k.t plant niet genomen. Dan nog een kassadame die commentaar geeft op een klant die tussen 2 kassa's door naar buiten gaat. Ze zegt anderhalve meter afstand houden tegen de klant, terwijl ze op nauwelijks 50cm van de klant die ze helpt staat. Ik dacht ook dat je niet op het rode kruis mocht staan. Maar dat geld blijkbaar niet meer.

Lees verder

1/5

Zeer matig filiaal. Tuurlijk zijn de prijzen goed. Personeel is beleefd maar kan wel iets meer vakkennis gebruiken. Ben 2 x naar het verkeerde pad gestuurd zelf naar de driver in waar ik helemaal niet moest wezen. Jammer dat dit bedrijf niet vanuit Nederland geleidt wordt, want qua recycling kunnen ze een voorbeeld aan de grote Zweedse meubelzaak nemen, daar mag het resthout uit de container door de klant meegenomen worden. Hier mag zelfs het personeel het niet meenemen, beetje kleindenkend. Zaag service is prima, het kan nu door de crisis komen maar het was op alle gebied echt een zooitje in de zaak, zo ken ik Hornbach niet, en ik kom heel vaak, ( meestal Alblasserdam).

Lees verder

2/5

De producten zijn prima maar de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel laat wel wat te wensen over. Ze reageren soms erg bot, net alsof ze geen zin hebben om te werken of om je te helpen. Daarnaast zijn de Corona regels verschillende keren gewijzigd, daardoor heb ik diverse keren zelfs ruzies en heftige discussies gezien tussen de klanten en de beveiligers. Dit geeft je als klant geen fijn gevoel, die beveiligers reageren soms heel asociaal.

Lees verder

2/5

Ze geven aan het goedkoopst te zijn en dat geloof ik direct. Ze besparen namelijk op adequaat personeel. Er lopen in dit filiaal genoeg medewerkers rond. Maar geen één die de tijd neemt om met je mee te lopen op het moment dat je een artikel niet kunt vinden. Een bezoek van 10 minuten heeft me er 40 gekost. De twee sterren hebben alleen betrekking op het feit dat ze een groot assortiment hebben. (Al heb je daar niks aan als het allemaal onvindbaar is.)

Lees verder

2/5

Komt het door Corona,! De mensen die er werken zijn niet zo vriendelijk als voor de Corona tijd ( op een paar uitzonderingen na natuurlijk)

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel
Tango Nieuwerkerk a/d Ijssel Nieuwerkerk aan den IJssel Tankstation

Tango Nieuwerkerk a/d Ijssel

Prins Alexanderlaan 38

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Laan van Avant-Garde 1

Blokker Nieuwerkerk aan den IJssel Woonwinkel

Blokker

Reigerhof 126

Jumbo Nieuwerkerk aan den IJssel Supermarkt

Jumbo

Reigerhof 113

HEMA Nieuwerkerk aan den IJssel Warenhuis

HEMA

Reigerhof 145

Andere HORNBACH locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent HORNBACH nog meer locaties. Naast HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HORNBACH locaties
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Alblasserdam

HORNBACH Bouwmarkt Duiven Duiven Bouwmarkt
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwegein

Nieuwegein

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Amsterdam

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag Bouwmarkt