HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel gelegen aan de Laan van Avant-Garde 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel is één van de 4 locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel op CardMapr.

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Laan van Avant-Garde 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel

Betalen met creditcards bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Laan van Avant-Garde 1 bevindt zich HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel. Bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HORNBACH Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Nieuwerkerk aan den IJssel

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0180 333 000
Routebeschrijving
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel?

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 4747 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hornbach heeft een super systeem om toch je spulletjes te kunnen halen ondanks de corona crisis. 1 persoon per auto/gezin, een klein kind mag in de wagen mee. Je krijgt een flyer als je het terrein oprijdt en als je met je verplichte winkelwagen langs de beveiliging loopt geef je je flyer af. Een waterdicht en begrijpelijk systeem. Mensen doe dan normaal en ga niet met een heel gezin op zondagmiddag naar binnen. Blijf in de auto wachten, ga geen discussie met de beveiliging aan. Hun werkdag wordt er niet leuker op. Bedankt Hornbach dat jullie open zijn, zodat wij verder kunnen klussen. Bedankt dat jullie samen met ons winkelen in het nieuwe normaal mogelijk maken. #doeeensffnormaal#wedoenhetsamen

Lees verder

5/5

Zeer matig filiaal. Tuurlijk zijn de prijzen goed. Personeel is beleefd maar kan wel iets meer vakkennis gebruiken. Ben 2 x naar het verkeerde pad gestuurd zelf naar de driver in waar ik helemaal niet moest wezen. Jammer dat dit bedrijf niet vanuit Nederland geleidt wordt, want qua recycling kunnen ze een voorbeeld aan de grote Zweedse meubelzaak nemen, daar mag het resthout uit de container door de klant meegenomen worden. Hier mag zelfs het personeel het niet meenemen, beetje kleindenkend. Zaag service is prima, het kan nu door de crisis komen maar het was op alle gebied echt een zooitje in de zaak, zo ken ik Hornbach niet, en ik kom heel vaak, ( meestal Alblasserdam).

Lees verder

2/5

Bestelling gedaan en die kon ik op een specifiek moment ophalen. Kwam daar een week later met een speciaal geregelde bus en was die order er niet. Personeel kon het ook niet oplossen....

Lees verder

1/5

Ik snap dat het nu wat onwennig is voor het personeel met alle coronamaatregelen, maar dat wil niet zeggen dat je klanten onbeschoft hoeft te behandelen. Het was niet om aan te horen hoe verschillende klanten door het personeel op uiterst onvriendelijke toon werden aangesproken. Ik heb mijn zoektocht vroegtijdig afgebroken, omdat ik mij begon te ergeren.

Lees verder

1/5

Weer super goed geholpen, echt heel goed geregeld, juist in deze tijd waar alles wat moeizamer gaat, goede adviezen gehad en vriendelijk bekwaam personeel. Toppie

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er nog 4 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Laan van Avant-Garde 1

HEMA Nieuwerkerk aan den IJssel Warenhuis

HEMA

Reigerhof 145