Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane map

Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane

5.2 ยท 169 recensies

Weteringschans 67, Amsterdam

Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane
Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane
Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane
Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane

Over deze locatie

Aan de Weteringschans 67 in het gebied 'Leidsebuurt Zuidoost' in Amsterdam ligt Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 169 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Zuidoost hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.