Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane map

Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane

5 · 157 recensies

Weteringschans 67, Amsterdam

Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane
Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane
Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane
Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane

Over deze locatie

Aan de Weteringschans 67 in het gebied 'Leidsebuurt Zuidoost' in Amsterdam ligt Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 157 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Zuidoost hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Amsterdam City Centre Museum Lane. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Alex van Winkel
Google Maps Logo

Als je de deal kunt maken die ik had (48 euro voor een nachtje) is de prijs / kwaliteit verhouding prima voor een hotel in hartje Amsterdam...

Alex van Winkel 2 jaar geleden
Boudewijn Bruggeman
Google Maps Logo

140 euro voor 1 nacht in een stapelbed zonder douche en toilet op de kamer. Wij gaan hier nooit meer heen.

Boudewijn Bruggeman 2 jaar geleden
Diane Sprangers
Google Maps Logo

€220 voor zo'n een kamer met 2 Personen zonder ontbijt is echt wel veel!!

Diane Sprangers 2 jaar geleden
Twan ter Avest
Google Maps Logo

Hotel Museum Lane is een krap en niet heel schoon hotel, ik gebruikte het daarom meer dan alleen een slaapplaats want voor meerdere is dit hotel niet geschikt. De klantenservice was niet al te top want er sprak niemand Nederlands en waren vrij streng. De kamers zagen r niet heel netjes uit, op de bedden na.

Twan ter Avest 3 jaar geleden
Arjan Oudenaarde
Google Maps Logo

Frustratie staat bij review

Arjan Oudenaarde 4 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.