Hotel ARA Zwijndrecht

Hotel ARA

Bij Hotel ARA gelegen aan de Veerweg 10 in Zwijndrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel ARA is één van de 6 locaties in Zwijndrecht op CardMapr.

Hotel ARA

Veerweg 10 in Zwijndrecht

Betalen met creditcards bij Hotel ARA in Zwijndrecht

In Zwijndrecht aan de Veerweg 10 bevindt zich Hotel ARA. Bij Hotel ARA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel ARA een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel ARA

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel ARA. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel ARA

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel ARA. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Zwijndrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 623 1780
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Hotel ARA Zwijndrecht
Hotel ARA Zwijndrecht
Hotel ARA Zwijndrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel ARA?

Hotel ARA wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1505 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag weer eens geluncht bij hotel Ara. Twee jaar geleden onze huwelijksnacht er door gebracht en toen echt genoten. Vandaag echter ging niets zoals het zou moeten. Lang wachten om te bestellen, steeds werd er gezegd ik vraag mijn collega te komen. Verkeerde drankjes, die dan op je tafel staan, beet worden gepakt en bij andere gasten worden neergezet, idem voor glazen. Serveersters pakken glazen aan de bovenkant vast, zodat hun vingers lekker op de plek komen waar jij je lippen aan het glas zet. hier wat van gezegd maar er wat aan doen, wat van zeggen tegen het personeel oid echt niet. Hebben meerdere malen om schone glazen gevraagd.

Lees verder

1/5

Leuk Hotel, Restaurant en tuinen

Lees verder

5/5

mooi,net hotel. we hadden de dinerspecial: heerlijk eten,goede kwaliteit.ontbijt ook goed verzorgd,uitgebreid,veel keus. zeer mooie locatie,kamer met balkon rivier zijde..aanrader.

Lees verder

4/5

Mooi uitzicht als je aan de waterkant zit en vooral de bovenste verdieping. Goeie bedden liggen heerlijk. Heerlijke diner op de kamer en ook een mooi uitgebreid ontbijt. Ruime kamer

Lees verder

4/5

Rivierzicht kamer dit weekend met balkon..heerlijk, prachtig uitzicht en grote ruime kamer. Aanbieding met 2 gangendiner en ontbijt. Gedekte tafel op de kamer. Diner werd gebracht tot aan de deur. Idem ontbijt. Wat een feestje. Anders dan anders maar complimenten aan de keuken en het personeel.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel ARA

Goed nieuws! Bij Hotel ARA in Zwijndrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Zwijndrecht

Benieuwd naar andere locaties in Zwijndrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwijndrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwijndrecht
ALDI Zwijndrecht Supermarkt

ALDI

Passage 34-42

Q-Park P+R Westelijke Parallelweg Zwijndrecht Vervoer

Q-Park P+R Westelijke Parallelweg

Westelijke Parallelweg

Trekpleister Zwijndrecht Drogisterij

Trekpleister

Burgemeester Jansenlaan 149

HEMA Zwijndrecht Warenhuis

HEMA

Dollard 26

vanHaren schoenen Zwijndrecht Mode

vanHaren schoenen

Dollard 14

Blokker Zwijndrecht Woonwinkel

Blokker

Hof van Holland 93