Hotel ARA Zwijndrecht

Hotel ARA

Bij Hotel ARA gelegen aan de Veerweg 10 in Zwijndrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel ARA is één van de 8 locaties in Zwijndrecht op CardMapr.

Hotel ARA

Veerweg 10 in Zwijndrecht

Betalen met creditcards bij Hotel ARA in Zwijndrecht

In Zwijndrecht aan de Veerweg 10 bevindt zich Hotel ARA. Bij Hotel ARA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Hotel ARA een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hotel ARA

Voor de actuele openingstijden van Hotel ARA in Zwijndrecht raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hotel ARA nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Hotel ARA

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel ARA. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel ARA

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel ARA. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Zwijndrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

078 623 1780
Bekijk kamerprijs
Hotel ARA Zwijndrecht
Hotel ARA Zwijndrecht
Hotel ARA Zwijndrecht

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hotel ARA?

Hotel ARA krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 1572 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mijn vriend werd afgelopen weekend 19 jaar en daarom kreeg hij van mij een weekend weg cadeau. Wat een leuk weekend had moeten worden, liep helaas uit op een grote mislukking. Mijn moeder had met haar Valk account geboekt voor ons en de kamer stond op mijn vriend zijn naam. Het begon al raar, we kwamen aan in het hotel en de receptioniste begon over een ontbijtbox. Erg vreemd aangezien de restaurants sinds 5 juni 2021 gewoon geopend mogen zijn voor ontbijt. Sterker nog, het weekend ervoor was ik bij van der Valk Sassenheim-Leiden en daar was het ontbijtbuffet in het restaurant gewoon geopend. De dingen die je kon kiezen voor in de ontbijtbox was ook niet wat je mag verwachten van een van der Valk hotel met notabene een beoordeling van 9,2. Maar goed, toen kwam het, de receptioniste vroeg of beide gasten 21 jaar zijn. Dat is dus niet zo, want mijn vriend werd 19 jaar dat weekend. Naar mijn mening staat dit nergens duidelijk aangegeven (enkel in kleine letters in de huisregels) op de website, want anders hadden we het nooit geboekt. Bovendien vind ik het vreemd, want alle van der Valk hotels waar ik ben geweest waren gewoon 18+ jaar. Daarom vind ik dat als je afwijkt van de 'norm' dat ook duidelijk aangegeven moet worden omdat de meeste mensen er vanuit gaan dat het 18+ jaar is. We mochten dus weer vertrekken en hebben hier niet verbleven. Alles zat tegen bij dit hotel en waar ik dan nog het meest ontevreden over ben is de manier waarop de receptionistes mij en mijn moeder te woord stonden. Echt mega uit de hoogte en arrogant. Kortom, ik zou lekker naar een ander van der Valk hotel gaan waar wel een fatsoenlijk ontbijtbuffet is in het restaurant en waar vriendelijke receptionistes werken.

Lees verder

1/5

Vandaag weer eens geluncht bij hotel Ara. Twee jaar geleden onze huwelijksnacht er door gebracht en toen echt genoten. Vandaag echter ging niets zoals het zou moeten. Lang wachten om te bestellen, steeds werd er gezegd ik vraag mijn collega te komen. Verkeerde drankjes, die dan op je tafel staan, beet worden gepakt en bij andere gasten worden neergezet, idem voor glazen. Serveersters pakken glazen aan de bovenkant vast, zodat hun vingers lekker op de plek komen waar jij je lippen aan het glas zet. hier wat van gezegd maar er wat aan doen, wat van zeggen tegen het personeel oid echt niet. Hebben meerdere malen om schone glazen gevraagd.

Lees verder

1/5

Leuk Hotel, Restaurant en tuinen

Lees verder

5/5

Een recensie kun he schrijven als je een goed beeld hebt van een hotel. Vandaar dat we het pas na het 2e bezoek dit schrijven. Bij het 1e bezoekje ging van alles mis. Dat kan een keer gebeuren, maar het moment was voor ons extra vervelend. Daarbij en ook daardoor liepen de gemoederen wat op. Op basis daarvan zou een recensie gemaakt kunnen worden op basis van emoties. Niet helemaal fair. Het voorval werd namelijk een paar dagen erna netjes aangepakt en opgelost. Er kwam een heel mooi voorstel en ook het verblijf was heerlijk. Mooie kamer, lekker eten en heel vriendelijk geholpen. Buiten kun je trouwens lekker wandelen. Dikke pluim voor de oplossing maar daarnaast een prima plek om te verblijven.

Lees verder

4/5

Heerlijke vier dagen gehad in een ruim en uitstekende kamer.Lopend buffet met groot aanbod. Je zit midden in een natuurgebied en er zijn genoeg leuke fietsroutes.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel ARA

Goed nieuws! Bij Hotel ARA in Zwijndrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Zwijndrecht

Benieuwd wat je naast Hotel ARA nog meer in of rondom Zwijndrecht kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zwijndrecht.

HEMA Puttershoek Warenhuis

HEMA

Pieter Repelaerstraat 55

Dirk van den Broek Zwijndrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Kort Ambachtlaan 24

Q-Park P+R Westelijke Parallelweg Zwijndrecht Vervoer

Q-Park P+R Westelijke Parallelweg

Westelijke Parallelweg

Restaurant De Beren Zwijndrecht Zwijndrecht Restaurant
Trekpleister Zwijndrecht Drogisterij

Trekpleister

Kort Ambachtlaan 24a

Kruidvat Heinenoord Drogisterij

Kruidvat

Boonsweg 30

Kruidvat Puttershoek Drogisterij

Kruidvat

Pieter Repelaerstraat 66-68

Kruidvat Zwijndrecht Drogisterij

Kruidvat

Oudeland 134-140