Blossoms City Hotel map

Blossoms City Hotel

6.2 · 273 recensies

Stadhouderskade 76, Amsterdam

Blossoms City Hotel
Blossoms City Hotel Blossoms City Hotel
Blossoms City Hotel Blossoms City Hotel
Blossoms City Hotel

Over deze locatie

Aan de Stadhouderskade 76 in het gebied 'Frans Halsbuurt' in Amsterdam ligt Blossoms City Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 273 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blossoms City Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frans Halsbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Blossoms City Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Blossoms City Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

MBCR
Google Maps Logo

Helemaal geen luxe maar al met al best goed. De kamers waren klein, maar ik was alleen en ik heb in lange tijd niet zo goed geslapen. Had schoner kunnen zijn, maar voor mijn verblijf was het geweldig. Ook kon ik mijn bagage daar uren achterlaten na het uitchecken. Locatie is erg goed, direct naast Heineken Brouwerij.

MBCR 2 weken geleden
Kuso Kuro
Google Maps Logo

Goed voor het budget maar het biedt geen luxe. Je kunt mensen in de gang horen, maar de badkamer is tenminste te doen.

Kuso Kuro 2 maanden geleden
Cederick
Google Maps Logo

Zeer centraal gelegen en goedkoop hotel.

Cederick 8 maanden geleden
Rose-Marie Oprinsen
Google Maps Logo

Kamer was dubbel geboekt! We hebben ons geld teruggevorderd en ontvangen. Kamer die we gezien hebben was heel klein en het stonk. Niet naartoe gaan!

Rose-Marie Oprinsen 10 maanden geleden
Sabine Van Riel
Google Maps Logo

Beurs in Rai, dus prijzen hoog in Amsterdam... 250€ voor een minuscule kamer... nog geen 50€ waard ... totaal verouderd en vuil hotel... tapijten smerig, vlekken op de muur, .... 1 ster gegeven omdat ik niet 0 sterren kon geven! Enige positieve is de dame aan het onthaal ...

Sabine Van Riel 2 jaar geleden
Tim Bernaerts
Google Maps Logo

Kamers zijn wat naar de kleinere kant maar wel proper. Een kamer aan de straatkant heeft wel het nadeel dat je het verkeer en het getik van de oversteekzone hoort. Hotel blossom heeft het voordeel dat het zich vlak aan Heineken bevindt en maar een 5-10tal minuten wandelen naar het hardrock cafe, casino en rijksmuseum.

Tim Bernaerts 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Blossoms City Hotel

Goed nieuws! Bij Blossoms City Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.