Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren Vledder

Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren

Bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren gelegen aan de Brink 14 in Vledder kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren is één van de 1 locaties in Vledder op CardMapr.

Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren

Brink 14 in Vledder

Betalen met creditcards bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren in Vledder

In Vledder aan de Brink 14 bevindt zich Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren. Bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Vledder

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0521 381 403
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren Vledder
Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren Vledder
Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren Vledder

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren?

Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 215 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Medio augustus 2 nachtjes verbleven in Hotel Brinkzicht te Vledder. Bijzonder vriendelijke ontvangst en receptioniste. Kamer die wij kregen had helaas geen airco, zonder problemen kregen wij een andere kamer op de 1e etage. Ik was met de auto, mijn man op zijn motor. Ruime parkeergelegenheid om beiden te stallen. Helaas was ik iets vergeten mee te nemen, heb dit online besteld en het pakket kon bij de receptie van het hotel worden afgegeven. Echt super! Bijzonder om te noemen is dat het hotel fantastische corona maatregelen hanteert. Naast desinfecterende spray's en gel's bij alle ingangen hebben de gasten tijdens hun verblijf een vaste (ontbijt/diner) tafel. De 1e tafel die voor ons was bedacht grensde aan een "looppad", ik vond dit niet zo prettig. Nog voor we 's avonds het diner in het hotel gingen gebruiken hadden wij een "eigen" tafel op een plek die mega corona proof was, fantastisch! Ook bij het ontbijtbuffet stond er een corona instructie en zelfs een doos met latex handschoenen voor wie wilde. Het enige was ook hier weer (ik heb het bij een ander etablissement ook al aangegeven) zijn de zout en pepermolens op tafel. Het is niet fancy maar beter van die "snackbar zout/peper sticks" voor éénmalig gebruik. Het is echt een aanrader om het diner in het hotel te gebruiken: verrukkelijk !! En ook hier vriendelijke en vrolijke bediening. Het bed was mij echt te zacht (en ik had het gevoel in een kuil te liggen) maar dat is persoonlijk, mijn man vond het lekker. De dag dat wij vertrokken konden we de auto en motor nog even laten staan om naar het Museum Valse Kunst, schuin aan de overkant, te gaan. Erg vriendelijk! Een hotel om te onthouden !!

Lees verder

5/5

Het diner was onvoldoende, geen smaak aan Drents potje, Wienerschnitzel was heel dik, met boterige dikke lichtgebakken smakeloze korst, preiselberen serveert je bij wild. Hier was een grote hoeveelheid in een dot kropsla gedaan!!! Een bakje sallade(!) met tomaat er op... en dan weer dotjes kruidenboter op de salade, (kok!!) Er waren geen geb. aard. en om friet moest je vragen.. Jammer hoor, want het zag er keurig uit binnen, medewerkers zeer vriendelijk en de spercieboontjes waren heerlijk!

Lees verder

3/5

Een bijzonder Hotel. Bij aankomst de reservering erbij halen en naar onze kamer, maar wat bleek ik had een week later gereserveerd, de datum was blijkbaar versprongen bij booking en dat was me nog nooit overkomen. Maar in dit Hotel wordt gedacht in oplossingen en met een beetje creativiteit konden we blijven ook het avond eten prima geregeld en daar bovenop hadden we ook nog geluk met onze fietsenhuur....perfect dus. Hier moet u een x naar toe gaan.

Lees verder

5/5

Nette verzorgde kamers, mooi en sfeervol ingericht restaurant, maaltijden waren netjes verzorgd en smaakvol. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben heerlijk genoten en zeer zeker voor herhaling vatbaar en is zeer zeker een aanrader.

Lees verder

5/5

Zeer mooi Hotel , vriendelijke ontvangst, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. zeer goed ontbijt alsook een heerlijk diner. zeker aan te raden voor een aangename fietsvakantie.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Vledder

Benieuwd naar andere locaties in Vledder waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vledder zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vledder
Hotel Brinkzicht Vledder 4 sterren Vledder Overnachting