Hotel Café Restaurant de Posthoorn Dokkum

Hotel Café Restaurant de Posthoorn

Bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn gelegen aan de Diepswal 21 in Dokkum kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Café Restaurant de Posthoorn is één van de 6 locaties in Dokkum op CardMapr.

Hotel Café Restaurant de Posthoorn

Diepswal 21 in Dokkum

Betalen met creditcards bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn in Dokkum

In Dokkum aan de Diepswal 21 bevindt zich Hotel Café Restaurant de Posthoorn. Bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Café Restaurant de Posthoorn een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Dokkum

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0519 293 500
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Café Restaurant de Posthoorn Dokkum
Hotel Café Restaurant de Posthoorn Dokkum
Hotel Café Restaurant de Posthoorn Dokkum

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Café Restaurant de Posthoorn?

Hotel Café Restaurant de Posthoorn wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 718 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het eten is goed en lekker. Helaas hadden we een bedieningsmedewerker die niet helemaal haar dag had geloof ik. Ze zag ons niet en daarom duurde het erg lang voor we geholpen werden. Toen we de aandacht trokken en er wat van zeiden kregen we een "Nou, sorry hoor." reactie. Niet erg netjes. Het eten kwam daarna wel snel en het was lekker. Een open tostie met kipfilet, cheddar, rode ui en pesto. Even opgebakken in een griloventje. Simpel maar smakelijk. En niet duur voor maar €7,- Toen we nog een keer drinken bestelden hadden we een andere medewerker en die was wel vriendelijk en netjes. Dus al bij al was het oké.

Lees verder

3/5

Erg gehorige kamer, en een zacht doorgezakt matras. Smorgens konden we niet douchen, omdat er geen warm water was. We hebben het aangegeven, maar kregen alleen een sorry te horen😥. Bij het ontbijt hardgekookte eieren die helemaal groen waren. Op het terras moest een hele rij op de weg zitten... ze hadden beter een tafeltje minder kunnen neerzetten... had meer gezelligheid gegeven, en ook plezieriger voor het personeel! Kortom erg jammer, voor een kort verblijf!

Lees verder

1/5

Onvriendelijke bediening. Ben er nu twee keer geweest met een gezelschap. Wij komen niet uit Dokkum maar als we weer naar dat gezellige stadje gaan dan niet weer naar de Posthoorn

Lees verder

1/5

Hier nu twee keer een terrasje gepakt met familie maar beide keren zeer ongeïnteresseerd en onvriendelijk bediend. Dit was de laatste keer dat we hier geweest zijn.

Lees verder

1/5

Leukste Hotel en restaurant van Dokkum! Voor de kustroute een beetje uit de weg maar het is zeker waard. De fiets kan binnen in een garage gezet worden. Onbijten kan vanaf 07.00 en er os.een uitgebreide wisselende menu kaart in het restaurant. Het personeel is vriendelijk en gezellig! Blij dat ik hier kon overnachten.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Café Restaurant de Posthoorn, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Dokkum

Benieuwd naar andere locaties in Dokkum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dokkum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dokkum
Hans Anders Opticien Dokkum Dokkum Opticien

Hans Anders Opticien Dokkum

Aalsumerpoort 1

Kruidvat Dokkum Drogisterij

Kruidvat

Boterstraat 13

Pearle Opticiens Dokkum Dokkum Opticien

Pearle Opticiens Dokkum

Grote Breedstraat 29

Blokker Dokkum Woonwinkel

Blokker

Grote Breedstraat 28

Hotel Café Restaurant de Posthoorn Dokkum Restaurant
Expert Dokkum Dokkum Elektronicawinkel

Expert Dokkum

Kleine Breedstraat 6-8