Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus Dokkum

Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus

Bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus gelegen aan de Nauwstraat 1 in Dokkum kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus is één van de 6 locaties in Dokkum op CardMapr.

Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus

Nauwstraat 1 in Dokkum

Betalen met creditcards bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus in Dokkum

In Dokkum aan de Nauwstraat 1 bevindt zich Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus. Bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Dokkum

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0519 294 082
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus Dokkum
Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus Dokkum
Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus Dokkum

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus?

Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 457 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op het terras gezeten met een vriendin 's avonds rond 20:00 uur, we wilden graag wat drinken en iets van een borrelhapje o.i.d. We werden aardig snel geholpen door een jongen met een wit mondkapje op. Helaas konden we pas om 21:00 uur iets aan borrelhapjes bestellen? Dit vonden we wat vreemd omdat het bij andere cafe's/terrassen vaak al een stuk eerder kan maar goed, dan maar even wachten. Rond 20:55 uur vroeg de jongen of we nog wat wilden drinken, netjes geholpen en we hebben ook gelijk gevraagd of we alvast een borrelhapje o.i.d. aan hem door konden geven want het was immers bijna 21:00 uur. We kregen als antwoord: bijna. Na 21:00 uur werd ons drinken gebracht door een dame waar we ook aan vroegen: kunnen we een borrelhapje bij je bestellen? Dit kon niet bij haar maar wel bij haar collega en die zou ze naar ons toe sturen... Al met al konden we lang wachten maar er is niemand naar ons toe gekomen, dezelfde jongen waar we het vaker aan hebben gevraagd keek wel steeds onze kant op maar kwam niet naar ons toe. Uiteindelijk hebben we het maar laten zitten want na meerdere keren vragen wordt je het wel zat. Er is ons nog 1 keer gevraagd of we nog wat te drinken wilden waarbij we nee hebben gezegd en graag wilden afrekenen...er is niet gevraagd of alles naar wens was en er werd ons verder ook geen fijne avond gewenst. Prima drankjes, maar de service was erg teleurstellend!!

Lees verder

2/5

Leuke plek aan het water, dus wij gingen zitten voor een drankje. Duurde ruim 20 minuten voor iemand onze bestelling kwam opnemen (op ons verzoek, want niemand kwam langs). We wilden een borrelplank bestellen, bediening wees ons erop dat je het voor min 2 personen moest bestellen. Dat bleek bij nader inzien klein op de kaart te staan. Wel onduidelijk dat er bij de prijs dan “13,95” staat en niet dat dit per persoon is. Omdat we geen grote borrelhap wilden, vroegen we om de lunchkaart en bestelden een biertje. Weer ruim een kwartier later werd het bier gebracht, nog altijd geen kaart. Die hoefden we ondertussen ook niet meer. Toen het bier half op was kwam de bediening de kaart brengen. We hebben ons bier opgemaakt en het daarbij gelaten. Jammer dat de service zo beroerd is, want het had zo leuk kunnen zijn hier.

Lees verder

2/5

De locatie van dit restaurant is zeker weten prachtig. Echter moesten we lang wachten totdat er een menukaart beschikbaar was en daarna kwamen ze pas na een half uur de bestelling opnemen. Terwijl het teras niet volzat duurde het minsten 40 minuten totdat onze lunch werd geserveerd. Het personeel was verder aardig.

Lees verder

2/5

Ik had het hotel uitgezocht aan de hand van de foto's op de website. De kamer kwam echter niet overeen met de foto's. De toegang tot de kamer was een 'bouwplaats', wat niet erg was geweest, maar de kamer zelf was klein, vlekken op de vloerbedekking, stuk eruit gesneden. De badkamer was echt gedateerd. Het leek schoon maar door het diffuse licht kun dit nauwelijks beoordelen. Dus het hotel was ronduit teleurstellend. De bediening was vriendelijk, het ontbijt prima, wij kregen een gratis ontbijt ivm onze klacht over de kamer. Het diner was op zich prima, maar ze hebben zo hun eigen ideeën. Bijvoorbeeld de gebakken aardappels zien anders uit dan waar dan ook in de wereld, namelijk gekookt in de schil. Als je vis bestelt met spinazie moet je afwachten wat je krijgt, kan ook andere groente zijn, wat ze net hebben, maar het smaakte.

Lees verder

2/5

Kamer zat vol muggen en op alle muren doodgeslagen muggen met bloedvlekken. Erg lawaaierig en badkamer gedateerd. Het heeft meer weg van een jeugdhostel, alleen betaal je voor een hotel. Restaurant ziet er beter uit. Brood bij ontbijt erg vers, beleg erg simpel, sinaasappelsap uit pak. Tagliatelle carbonara is meer zoutloze champignonsaus dan roomsaus. Geen spek maar stukjes oud en droog vlees erin. Bediening vriendelijk en beleefd.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Cafe Restaurant 't Raedhus, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Dokkum

Benieuwd naar andere locaties in Dokkum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dokkum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dokkum
Hans Anders Opticien Dokkum Dokkum Opticien

Hans Anders Opticien Dokkum

Aalsumerpoort 1

Kruidvat Dokkum Drogisterij

Kruidvat

Boterstraat 13

Pearle Opticiens Dokkum Dokkum Opticien

Pearle Opticiens Dokkum

Grote Breedstraat 29

Blokker Dokkum Woonwinkel

Blokker

Grote Breedstraat 28

Hotel Café Restaurant de Posthoorn Dokkum Restaurant
Expert Dokkum Dokkum Elektronicawinkel

Expert Dokkum

Kleine Breedstraat 6-8