Hotel Casa Amsterdam map

Hotel Casa Amsterdam

8.8 · 3367 recensies

Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam

Hotel Casa Amsterdam
Hotel Casa Amsterdam Hotel Casa Amsterdam
Hotel Casa Amsterdam Hotel Casa Amsterdam
Hotel Casa Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Eerste Ringdijkstraat 4 in het gebied 'De Eenhoorn' in Amsterdam ligt Hotel Casa Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.367 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Casa Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Eenhoorn hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Casa Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Casa Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Jacqueline Roberts
Google Maps Logo

Mijn zus verbleef hier 3 dagen. Ik bezocht haar vaak en vond de plaats erg leuk. Ze vond het hier geweldig. Sterk aanbevelen

Jacqueline Roberts 1 maand geleden
Roy Rijpma
Google Maps Logo

Ik kom hier regelmatig om te werken. hotel casa is een erg prettige hotel, fijn personeel. en leuke huis style. over de kamers kan ik niets zeggen, maar over de evenement zaaltjes wel. Ik kan echt niet anders zeggen als "bellísimo" leuke locatie voor een congres of ander evenement.

Roy Rijpma 2 maanden geleden
Sjoerd van der Steen
Google Maps Logo

Super leuk hotel! We hebben heerlijk geslapen en genoten van de rooftop bar. Ik vond de 11 mails iets wat teveel, ook erg jammer dat we een late check out van te voren hadden geboekt en er alsnog om 09:30 en 10:30 werd aangeklopt door de schoonmakers.

Sjoerd van der Steen 2 maanden geleden
Yo Yo
Google Maps Logo

De locatie en personeel zijn top! Maar het eten is helaas niet lekker.

Yo Yo 3 maanden geleden
Peter van Hoorn
Google Maps Logo

Keurig hotel, mooie kamer. Royale betaalbare parkeergelegenheid.

Peter van Hoorn 4 maanden geleden
Maria Buendia
Google Maps Logo

koffie on the go besteld, aardige bediening maar het mocht even duren

Maria Buendia 5 maanden geleden
LJ
Google Maps Logo

Absoluut voor herhaling vatbaar!👍😁 + Stijlvolle inrichting, mooi gebouw + Vriendelijk en behulpzaam personeel + Schoon (in grote lijnen) + Prettige gemoedelijke sfeer + Lekkere lunch met vegan/vega opties, warm eten maar ook een broodje was mogelijk + Goed ontbijt + Mooie presentatieruimtes/meeting rooms + Koffie op de kamer (ook thee) en door het gebouw heen ook goede koffie/thee te halen, perfect voor de pauzes + Mooie flexwerkplekken + Ondergrondse parkeergarage - Kamer was schoon, op wat details na (schoonmaken mag grondiger) - Parkeerbon nodig om de deur van de parkeergarage te openen

LJ 8 maanden geleden
patten brouckaert
Google Maps Logo

Vriendelijke mensen, goed om te eten

patten brouckaert 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Casa Amsterdam

Goed nieuws! Bij Hotel Casa Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.