Hotel de Walvisvaarder op Terschelling Lies

Hotel de Walvisvaarder op Terschelling

Bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling gelegen aan de Lies 23 in Lies kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel de Walvisvaarder op Terschelling is één van de 1 locaties in Lies op CardMapr.

Hotel de Walvisvaarder op Terschelling

Lies 23 in Lies

Betalen met creditcards bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling in Lies

In Lies aan de Lies 23 bevindt zich Hotel de Walvisvaarder op Terschelling. Bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel de Walvisvaarder op Terschelling een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Lies

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0562 449 000
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel de Walvisvaarder op Terschelling Lies
Hotel de Walvisvaarder op Terschelling Lies
Hotel de Walvisvaarder op Terschelling Lies

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel de Walvisvaarder op Terschelling?

Hotel de Walvisvaarder op Terschelling wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 316 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hebben alleen gegeten in dit geheel verbouwde hotel/restaurant. Het pand en de aankleding is heel mooi en verzorgd. Personeel vriendelijk, sommigen erg vrolijk. Prima service. Voor onze rustige hond kregen we een tafel met extra ruimte er onder. De menukaart is niet-alledaags maar wel heel toegankelijk. Een vergissinkje met het dessert werd leuk opgelost ("Mmm, dan hebben wij wat lekkers!") en snel was de juiste bestelling bezorgd.👍🏻😋 Dit restaurant is een aanrader. Wel tijdig reserveren. Op de terugweg wandeling nog een mooie zonsondergang gezien. Kregen we er gratis bij.

Lees verder

5/5

Mijn favoriete hotel! Prachtig verbouwd maar de sfeer is er niet minder om geworden. Supervriendelijk personeel met een brede lach op het gezicht. Ipv ontbijtbuffet nu de keuze uit 3 complete ontbijtjes. Top!

Lees verder

5/5

Heerlijk eten hier. Buiten de kaart om hebben ze ook nog dagmenu’s en specials 1 van de specials was dit keer een zoete tomatensoep die echt top was! De hoofdgerechten, zeebaars en kabeljauw, waren ook echt perfect bereid. In tegenstelling tot de andere restaurants waar we geweest zijn hadden ze de Scelling biertjes hier wel voorradig:)

Lees verder

5/5

Geslapen in de tuinkamer. Mooi en stijlvol opgeknapt. Twee love Seats in de huiskamer met een smart tv met AirPlay . Dit zouden meer hotels moeten hebben 👍🏼. Personeel hartelijk en behulpzaam. De ligging biedt goede mogelijkheden het eiland te ontdekken

Lees verder

5/5

De tuinkamers zijn heerlijk ruim en prachtig ingericht. De badkamer is prima. Heerlijke omgeving. Enige puntje van kritiek is de gehorigheid van de kamers.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel de Walvisvaarder op Terschelling, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Lies

Benieuwd naar andere locaties in Lies waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Lies zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Lies