Hotel De Wapser Herberg Wapse

Hotel De Wapser Herberg

Bij Hotel De Wapser Herberg gelegen aan de Ten Darperweg 104 in Wapse kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel De Wapser Herberg is één van de 1 locaties in Wapse op CardMapr.

Hotel De Wapser Herberg

Ten Darperweg 104 in Wapse

Betalen met creditcards bij Hotel De Wapser Herberg in Wapse

In Wapse aan de Ten Darperweg 104 bevindt zich Hotel De Wapser Herberg. Bij Hotel De Wapser Herberg kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Hotel De Wapser Herberg een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel De Wapser Herberg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel De Wapser Herberg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Wapse

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0521 551 278
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel De Wapser Herberg Wapse
Hotel De Wapser Herberg Wapse
Hotel De Wapser Herberg Wapse

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel De Wapser Herberg?

Hotel De Wapser Herberg wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 237 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Keurig restaurant, vriendelijk personeel en een vlotte bediening. In de serre stond een keurige tafel voor twee klaar. Voldoende ruimte houden was geen probleem. De corona regels werden netjes toegepast. Het eten was prima voor elkaar. Prijs/kwaliteit goed in verhouding. Locatie uitstekend bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen. Omgeving prachtig. Het Doldersummerveld is een juweeltje om te wandelen. Maar ook Kolonie van Weldadigheid moet je gezien hebben.

Lees verder

4/5

Reactie op Thea en Thea door Mieke en Theo. De kamers waren inderdaad warm. Maar de buitentemperatuur was boven de 30 graden. De onvriendelijke benadering van de gastvrouw heeft mevrouw Thea aan zichzelf te danken. Op het terras gezeten bestelde zij tot twee keer toe door het privénummer van de gastvrouw te bellen i.p.v. te wachten tot een van de serveersters langskwam. De tweede keer dat de gastvrouw moest opdraven zei meneer Thea: De koffie is niet te zuipen. De gastvrouw zei dat ze niet voor een bestelling gebeld wilde worden. De discussie liep nog iets verder waarna meneer zei: Wij zijn hier klant, hè. Ik wilde toen al zeggen dat hij zich niet zo onbeschoft hoefde te gedragen. Later heb ik de gastvrouw een compliment gegeven dat zij zo netjes bleef. Ik had Thea en Thea gelijk weggestuurd. Mieke en Theo

Lees verder

4/5

In september bij het restaurant gegeten. Was erg lekker en mooi ruim opgezet. Zeker een aanrader en hier kom ik vast nog een keer weer.

Lees verder

4/5

Ontvangst met koffie prima. Helaas geen kennismakings--map of andere uitleg en ook geen Corona-regels. Kamer oververhit, ventilatortje had geen effect . Ook het nat houden van het platte dak hielp niet. Resultaat wel een nat kleddernat balkon. Slecht geslapen door zeer luidruchtige airco keuken??. Lekkende kraan, geen föhn. Ongastvrije gastvrouw, behoorlijk onvriendelijk benadering bij bestelling, Bij vertrek geen glimlach, vriendelijk woord of vraag over ons verblijf, alleen de factuur.

Lees verder

1/5

Dinsdag 18 augustus gegeten. Met 4 personen. Twijfels over de Carpaccio deze was zout met vet randjes. Volgens ober was het van Ribéye. Was niet wat ik verwachte. Biefstuk en groente waren oké. Bij betalen werd 1,25 voor de mayonaise gerekend. Op een rekening van 215 euro. Thuis gekomen zagen we dat er 2 wijn teveel was berekend. Kan gebeuren maar Al met al viel het ons tegen

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel De Wapser Herberg?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel De Wapser Herberg, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Wapse

Benieuwd naar andere locaties in Wapse waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wapse zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wapse
Hotel De Wapser Herberg Wapse Overnachting

Hotel De Wapser Herberg

Ten Darperweg 104