Hotel Espresso City Centre map

Hotel Espresso City Centre

8 · 807 recensies

Overtoom 57, Amsterdam

Hotel Espresso City Centre
Hotel Espresso City Centre Hotel Espresso City Centre
Hotel Espresso City Centre Hotel Espresso City Centre
Hotel Espresso City Centre

Over deze locatie

Aan de Overtoom 57 in het gebied 'Vondelparkbuurt Oost' in Amsterdam ligt Hotel Espresso City Centre. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 807 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Espresso City Centre accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt Oost hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Espresso City Centre

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Espresso City Centre. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Renske vd Geest
Google Maps Logo

In alle opzichten enorm teleurstellend. Waardeloos, aftandse kamer, geen Nederlandse zenders op de tv, ineens geen ontbijt. Hoop op een goede afhandeling van mijn klacht door het management. Klacht is overigens na enig aandringen keurig afgehandeld.

Renske vd Geest 1 maand geleden
judith kroeze
Google Maps Logo

We hebben 3 dagen genoten. Super hotel waar je voor een mooi prijsje kunt overnachten. Binnen 5 minuten loop je op het Leidseplein. De kamers waren schoon, goede bedden en de douche was top! Wij komen hier zeker terug!

judith kroeze 2 maanden geleden
andre de jong
Google Maps Logo

Hier geen ontbijt service. Kamers netjes en goed schoongemaakt. Vriendelijke personeel. Op tv geen Nederlandse tv zenders. Maar buitenlands heel veel ook usa.

andre de jong 3 maanden geleden
Ferry S
Google Maps Logo

schoon en vlakbij Leidseplein en de is goed.

Ferry S 4 maanden geleden
Kevin Verschueren
Google Maps Logo

Datum niet wijzigbaar. Kamer niet annuleerbaar zonder extra kosten en als je de kosten vraagt dan blijkt dat ze de kamer helemaal niet kunnen/willen annuleren. Jammer in deze Coronatijden. Dit is zeker geen klantenbinding.😕 Wel hopen ze me terug te verwelkomen op een andere datum.😅

Kevin Verschueren 5 maanden geleden
Henk Plaggenmarsch
Google Maps Logo

Goed en goedkoop Voor dit geld mag je niet klagen over een vieze wc bril of lekkende douche slang

Henk Plaggenmarsch 8 maanden geleden
P Puk
Google Maps Logo

Aardige Mensen, lieten me de wc Gebruiken

P Puk 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Espresso City Centre

Goed nieuws! Bij Hotel Espresso City Centre in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.