Hotel Estherea map

Hotel Estherea

9.4 · 1064 recensies

Singel 303-309, Amsterdam

Hotel Estherea
Hotel Estherea Hotel Estherea
Hotel Estherea Hotel Estherea
Hotel Estherea

Over deze locatie

Aan de Singel 303-309 in het gebied 'Spuistraat Zuid' in Amsterdam ligt Hotel Estherea. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.064 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Estherea accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spuistraat Zuid hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Estherea

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Estherea. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Paul van Dijk
Google Maps Logo

Werken en verblijven in Hotel Estherea is een waar feestje. Nergens heb ik het gevoel van thuiskomen in een hotel zo gevoelt en ervaren als in dit hotel.

Paul van Dijk 1 maand geleden
Yvonne Boersma
Google Maps Logo

Geweldig hotel, zeer vriendelijk personeel en een mooie ligging tussen Kalverstraat en 9 straatjes. Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.

Yvonne Boersma 2 maanden geleden
Fatiha Anfad
Google Maps Logo

Top verblijf! Maar vooral de medewerkers! Van de receptie tot aan de barmedewerkers en degene die voor het ontbijt heeft gezorgd. Iedereen is behulpzaam, attent en sociaal. De kamers is in detail ingericht, warm en ontzettend schoon! Uitzicht op de gracht (aan de Singel) was prachtig! Hartje Amsterdam en dichtbij het centrum.

Fatiha Anfad 2 maanden geleden
Liz Windt
Google Maps Logo

Ik voelde me Alice in wonderland! Vriendelijk en zeer attent personeel. De kamer was fantastisch, zo schoon, zo luxe, alles was perfekt! Het ontbijt was zeer uitgebreid en we hebben heerlijk relaxed ontbeten. De inrichting van het hotel was sprookjesachtig mooi, sfeervol. We hebben vol be/verwondering rondgelopen. De lokatie: in tien minuten liepen we naar het centraal station. Ik ben als herboren weer thuis gekomen Komplimenten voor al het personeel!

Liz Windt 3 maanden geleden
Mister Dream
Google Maps Logo

We boekten dit hotel hoor de bijzondere looks & feel het uitstraalde and boy oh boy... Wát een prachtig hotel ! Gezellige bar/lounge, uitstekend en vers ontbijt. 3 kwartier vonden we zelf wel te weinig, dus daar zou men flexibeler moeten in zijn. En als kers op de taart een huwelijksaanzoek van mijn vriend die perfect geregeld was door hem én het hotel. Dit is vanaf nu een bijzonder plekje voor ons, waar we nog vaak zullen komen overnachten !

Mister Dream 3 maanden geleden
Ruenda Yellow
Google Maps Logo

Prachtig hotel, personeel hebben service hoog in het vaandel

Ruenda Yellow 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Estherea

Goed nieuws! Bij Hotel Estherea in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.