Hotel Fine Harmony map

Hotel Fine Harmony

8.2 · 295 recensies

Prins Hendrikkade 120, Amsterdam

Hotel Fine Harmony
Hotel Fine Harmony Hotel Fine Harmony
Hotel Fine Harmony Hotel Fine Harmony
Hotel Fine Harmony

Over deze locatie

Aan de Prins Hendrikkade 120 in het gebied 'Scheepvaarthuisbuurt' in Amsterdam ligt Hotel Fine Harmony. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 295 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel Fine Harmony accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Scheepvaarthuisbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel Fine Harmony

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Fine Harmony. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Amal Abatouy
Google Maps Logo

Extreem vuil, lakens waren niet verschoond bloed lag verspreid over de tapijt en wanneer we vroegen voor nieuwe lakens werd ons verzoek netjes genegeerd!!!!?

Amal Abatouy 1 maand geleden
valérie vu
Google Maps Logo

Prima in orde. Meer heb je niet nodig. Kamer was proper en badkamer ook. Voor een citytrip, waar je 90% buiten spendeert, moet je niet de meest luxueuze kamer hebben. Top!

valérie vu 2 maanden geleden
Marvin Boudrez
Google Maps Logo

Veel te klein volgens de prijs ,geen aanrader

Marvin Boudrez 9 maanden geleden
Sonja Smits
Google Maps Logo

Heerlijke bedden, schoon. Prima hotel.

Sonja Smits 10 maanden geleden
arne cilissen
Google Maps Logo

Dicht in het centrum, goedkoop en vriendelijk personeel. Alleen de 2 persoonskamer is aan de kleine kant

arne cilissen 1 jaar geleden
Fred Buijs
Google Maps Logo

Fijn en zeer aangenaam hotel. Vriendelijke service. Pal in de buurt van het centrum. Prijs meer dan waard.

Fred Buijs 1 jaar geleden
Turan Krikorian
Google Maps Logo

De sluitmechanisme van onze schuif was stuk Wij hebben toen contact genomen met deze bedrijf op zaterdag zijn ze langs geweest ze hebben gemeten en bekijken zij vertelden ons dat de prijs voor een nieuwe sluitmechanisme tussen de 350,00 en de 450,00 zou liggen we moesten meteen 95 euro betalen de monteur zei dat zij deze bedrag nog van de offerte zouden aftrekken anders zou het dubbele kosten worden. vier dagen lang hebben wij niets van hun gehoord pas op donderdag krijgen wij te horen dat zij het niet in voorraad hebben en dat wij een week moesten wachten. Ze hadden wel een andere liggen van een andere merk maar de prijs van die was tussen de 400,00 en de 450,00 euro ze gaven aan dat de 95,00 euro niet van de prijs zou afgaan. Toen wisten wij dat deze mensen niet te vertrouwen zijn.Zes dagen was onze schuifpui open ze komen hun afspraken en beloftes niet na.ik heb een andere bedrijf ingeschakeld binnen half uur was mijn schuifpui gemaakt voor 300,00 euro. betrouwbaar en goedkoper.ik heb zomaar 95,00 euro voor niets betaald.

Turan Krikorian 6 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Fine Harmony

Goed nieuws! Bij Hotel Fine Harmony in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.