Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog

Hotel Graaf Bernstorff

Bij Hotel Graaf Bernstorff gelegen aan de Reeweg 1 in Schiermonnikoog kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Graaf Bernstorff is één van de 6 locaties in Schiermonnikoog op CardMapr.

Hotel Graaf Bernstorff

Reeweg 1 in Schiermonnikoog

Betalen met creditcards bij Hotel Graaf Bernstorff in Schiermonnikoog

In Schiermonnikoog aan de Reeweg 1 bevindt zich Hotel Graaf Bernstorff. Bij Hotel Graaf Bernstorff kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Graaf Bernstorff een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Graaf Bernstorff

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Graaf Bernstorff. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Graaf Bernstorff

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Graaf Bernstorff. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Schiermonnikoog

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0519 820 050
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog
Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog
Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Graaf Bernstorff?

Hotel Graaf Bernstorff wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 586 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hebben gisteren heerlijk gegeten dus was de keuze niet moeilijk om dit vandaag te herhalen. Wat een tegenvaller. We waren met z'n vieren en begonnen met de bouillabaisse. Deze was veel te koud. Toen we daar melding van maakte was alleen de reactie: ik zal het doorgeven aan de keuken. Toen het hoofdgerecht kwam kreeg mijn vrouw een een stuk zalm wat niet gaar was. Het is meegenomen naar de keuken maar toen het na lange tijd weer terugkwam was de rest al lang klaar met eten. De trek bij haar ging helemaal over nadat ze een paar graten in haar mond had. Heel jammer. Als compensatie zou je misschien nog een kopje koffie aan kunnen bieden maar dat was teveel gevraagd. Hopelijk kan men hier iets van leren want dit is echt niet nodig.

Lees verder

2/5

We zaten in de dependance van het hotel 80 meter verderop ( hotelsuite/ appartement). Helaas zaten we naast een bouwput, waarvan wij niet op de hoogte waren. Dit was niet vermeld op hun site. Toen wij vroegen waarom dit niet vermeld was op de site was het antwoord: anders komt er niemand. Jammer, hadden wij dit geweten dan hadden wij hier niet voor gekozen. Nu voel je je toch wel bekocht. Het gaat hier om een wel verdiende vakantie en een hoop geld. De bouw begint al voor half 8 en gaat door tot half 7 `s avonds. Op het appartement zelf is niets aan te merken en het ontbijt is ook prima.

Lees verder

2/5

Waar te beginnen. We hadden een appartement bij het hoofdgebouw. Sober ingericht. Douche : een douchegordijn is niet meer van deze tijd. Afbladderende verf, schimmel. Toilet : kalk in de pot. Keuken. Inventaris zeer summier. Kookplaat: geen inductie, gevaarlijk voor kinderen. Oude pannen. Kamer. Een stoel kapot gekrast door een hond? Dit laatste gemeld, werd wel heel laconiek op gereageerd. Conclusie : een flinke opknapbeurt is noodzakelijk. Nog iets positiefs : was op en top schoon.

Lees verder

2/5

Ontzettend genoten van ons verblijf hier. Bij het inchecken bleken ze eigenlijk vol te zitten. Heel goed opgelost. We kregen een suite, maar dat had net zo goed een appartement kunnen zijn. Ruim, schoon, heel netjes. Ontbijt was ook goed, voldoende keuze. Een keer diner gedaan en dat was heerlijk. Vriendelijke en vlotte bediening. Dat geldt ook voor de bediening op het terras. Echt wel een aanrader.

Lees verder

5/5

Dinsdag 11 augustus 2020 met zijn vieren gegeten op het terras van hotel Bernstorff. We werden geholpen door ene Arthur en waren iets meer dan €30,- kwijt. Ik betaalde contant met €50,- maar kreeg maar €9,40 terug van Arthur. Ik liep vervolgens naar binnen om te vragen waar mijn tientje bleef, maar Arthur gaf aan dat hij dit had gegeven en dat hij me niet verder kon helpen. Hij zei dat hij me niet zou oplichten voor een tientje. Op een gegeven moment liep ik maar weg, maar ik voelde me echt belazerd waardoor ik besloot dat ik toch een review wilde schrijven. Arthur als je dit leest, echt heel stoer van je om een jongen van 15 te belazeren voor een tientje.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Hotel Graaf Bernstorff?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hotel Graaf Bernstorff, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Schiermonnikoog

Benieuwd naar andere locaties in Schiermonnikoog waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Schiermonnikoog zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Schiermonnikoog
Hotel, wijnbar & bistro De4dames Schiermonnikoog Restaurant
Hotel Café Restaurant Duinzicht Schiermonnikoog Restaurant
Landal Vitamaris Schiermonnikoog Overnachting

Landal Vitamaris

Badweg 53

Strandhotel Om de Noord Schiermonnikoog Restaurant
Hotel Graaf Bernstorff Schiermonnikoog Restaurant